• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković traži otkrivanje motiva i poručuje: Nisam mjerna jedinica za strah

Autor Brankica Spasenić

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković (PDP) komentarisao je danas incident kada je jedan muškarac u alkoholisanom stanju prijetio gasnim pištoljem njegovim saradnicima i uperio pištolj u njegov privatni automobil.

 Stanivuković traži otkrivanje motiva i poručuje: Nisam mjerna jedinica za strah Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Kao što smo već objavili, policija je juče identifikovala osumnjičenog i uhapsila ga, a utvrđeno je da je imao 2,18 promila alkohola u krvi i na teret mu se stavlja "ugrožavanje sigurnosti".

Stanivuković je istakao danas da se ne želi baviti insinuacijama, da je zahvalan policiji što su uhapsili osumnjičenog, ali da nedostaje nekoliko odgovora.

"Šta je stvarni motiv, ko je ta osoba, ima li pozadinu. Bitka predstoji još 15 dana i mnogo poslije. Govorim istinu i činjenice koje ne prijaju velikom dijelu koji pripada sistemu. To može da ugrozi život. Zato je važno da vidimo je li ovo slučajni incident ili nešto drugo", kazao je Stanivuković.

Kazao je i da ne treba sve dizati na viši nivo, ali da je potrebno otkriti pozadinu ovog slučaja.

"Nikada nisam bio, niti ću biti, mjerna jedinica za strah, čak ni danas kada imate situaciju da je pištolj uperen u moje saradnike i moj automobil. Ovo je više zarad svih građana. Ovakav slučaj nije zaseban", poručio je Stanivuković.

Stanivuković je istako da se već jutros u Banjaluci pojavilo desetine hiljada letaka sa natpisima da se on "dovodi u sumnju sa licima koja su odgovrorna za ubistva na teritoriji Republike Srpske".

"Samo jedna politička kuhinja ima razlog da to isporuči", naveo je.

Iz Gradskog odbora PDP-a su zatražili punu informaciju oko ovog slučaja, te istakli i kako je protiv njihovog kandidata u Banjalucivodi „prljava kampanja sa motniranim lecima“.

"Mi se nećemo služiti nepotpisanim negativnim kampanjama. Pozivamo Igora Radojičića i njegov tim da svaki dan pišu nove gaodosti i to puštaju po gradu, a svakim danom se sve više zakopavaju, a mi svaki dan dobijemo po jednu potvrdu da je SNSD u Banjaluci svjestan da je izgubio", rekao je Igor Crnadak.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE