• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preminula Olivija Njuton Džon, zvijezda filma "Brilijantin"

Autor Vesna Kerkez

Slavna glumica Olivija Njuton Džon preminula je u 73. godini!

 Preminula Olivija Njuton Džon Izvor: Profimedia

Olivija Njuton Džon, zvijezda kultnog filma "Brilijantin" iz 1978. godine umrla je u svom domu u južnoj Kaliforniji, a tužnu vijest potvrdio je njen suprug.

"Preminula je u miru svog ranča u južnoj Kaliforniji jutros, okružena porodicom i prijateljima. Olivija je bila simbol trijumfa i nade tokom svoje borbe sa rakom dojke koja je trajala 30 godina", rekao je njen suprug Džon Isterling.

Holivudska zvijezda borila se sa rakom dojke koji joj je prvi put ustanovljen 1992. godine, a 2019. godine saopštila je da je u četvrtom stadijumu ove bolesti.

Njen suprug je naglasio i da će njena fondacija osnovana za istraživanje biljnih lijekova kao terapije za liječenje karcinoma nastaviti da radi. On je pozvao sve da umjesto slanja cvijeća uplate nešto novca fondaciji.

Izvor: Profimedia

Iza sebe je ostavila ćerku Kloi (36).

Olivija Njuton Džon je rođena u Kembridžu u Engleskoj. Predstavljala je Ujedinjeno Kraljevstvo na Pjesmi Evrovizije 1974. godine u Brajtonu sa pjesmom "Long live love". 

Njena najpoznatija filmska uloga je u filmu iz 1978. "Brilijantin" s Džonom Travoltom, sa kojim je izvela međunarodni hit "You're the one that I want", jedan od najprodavanijih singlova u istoriji. Snimila 24 muzička albuma.

Dobitnica je četiri Gremi nagrade, a tokom karijere je prodala preko 100 miliona kopija. Tokom karijere je izdala 28 studijskih albuma, a 1981. godine je dobila zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop