• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kreatorka Vera Vang izbacila vjenčanice za 2024. godinu

Autor Teodora Boškovski

Pogledajte koje vjenčanice nam donosi slavna kreatorka Vera Vang za 2024. godinu!

 Vera Veng kolekcija 2024 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Instagram/screenshot/verawang

Polako se bliži Nova godina, a sa njom i novi planovi i ideje. Neki parovi već sada planiraju svadbu za narednu godinu. Kada su mlade u pitanju, odabir vjenčanica nekako najteže pada. Slavna modna kreatorka Vera Vang koja prkosi rubu vremena sa svojih 74 godina predstavila je novu kolekciju vjenčanica pod nazivom "Vera Vang Bride" za 2024. godinu i otkrila šta bi, prema njenim kriterijumima, trebalo da sadrži jedna savršena vjenčanica.

Ističe da joj je u vrijeme kada se ona udavala, pre 35 godina, bilo teško da uvjeri nekoga da dođe na vjenčanje. Sada su se stvari promijenile i važno je dizajn odeće danas bude prikladan za razne prilike, bilo da je riječ o događaju na plaži ili večeri nakon koje slijedi after-parti, veče prije ceremonije ili branč dan nakon vjenčanja.

"Kada sam ja tek počinjala, radilo se više o kombinovanju vjerskog obreda sa slavljem sa porodicom i prijateljima. Sada se sve pretvorilo u mini-odmor sa svom najbližom i najdražom rodbinom. To je potpuno drugačije iskustvo", smatra Vera Vang koja za sve buduće mlade ima nekoliko savjeta:

"Budite otvoreni i svoji. Volite sebe i ne dopustite da vam iko govori ili diktira ko bi trebalo da budete. To je vaš dan. Nijedna žena nije ljepša nego kada je samouverena i kad se dobro osjeća. Ne samo u haljini, već i među osobama koje je okružuju", poručila je ona.

Osvrnula se i na nove modne trendove vjenčanica koji su zavaladali u Evropi, ali i uticaj Holivuda na iste. Kako kaže, ove godine u Evropi, posebno u Parizu i Milanu, primjetila je da mnoge modne kuće stavljaju svadbene detalje u središte. Na primjer, Prada ima mnogo cvijeća i aplikacija na suknjama, dok Valentino ima mnogo medaljona od čipke, a dosta haljina i suknji izgledaju kao da su za vjenčanje, ali nisu vjenčanice.

Kada je riječ o njenoj najnovijoj kolekciji vjenčanica za 2024. godinu, Vera Vang je ponudila nekoliko različitih stilova, dok su u fokusu defintivno cvjetni detalji. Jedan od novih modela je i balska haljina bez naramenica s čistim satenskim korzetom i potpuno laganom suknjom od tila.

Izvor: verawangbride.com/screenshot

Zatim, haljina s dugim rukavima, visokim izrezom u obliku sirene s cvjetnom aplikacijom na poluprozirnom stezniku i suknji od krepa koja se širi.  U trendu će i dalje biti "sirena vjenčanice", kao i one minimalističke, bez previše detalja, čioki i tila. Jedna od njih je haljina A-kroja s dugim rukavima, zaobljenim dekolteom i otvorenim leđima. Materijla od krepa savršen je i udoban, imajući u vidu da lagano pada niz tijelo i prati njegovu liniju.

Pogledajte u galerije kolekciju vjenčanica Vere Vang za 2024. godinu:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop