• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najmoderniji način da nosite čizme na pertlanje: 5 top trendi kombinacija - za sve GODINE i SVAKU PRILIKU

Autor Maja Gašić

Saznajte kojih su to 5 modernih načina da nosite čizme na pertlanje ove sezone, u zimu 2023. i 2024. godine.

 5 načina da nosite čizme na pertlanje zime 2023 i 2024 Izvor: Shutterstock/Irine and Andrew

Trenutno najpopularnija obuća za zimu je ona koju obično nazivamo "vojničkom", nešto grublji model kraćih čizama na pertlanje. Uz farmerke ih je lako kombinovati, a da li mogu da se nose tako da izgledamo elegantno? Sasvim sigurno!

Pre nego što se upustite u kombinovanje omiljenog para obuće, proverite da li imaju ogrebotine ili neke nedostatke koji bi mogli da učine da izgledate jeftino. Ogrebane čizme je lako popraviti, ako znate prave trikove.

Kada ste ovu stavku čekirali, otkrijte i 5 načina da nosite čizme na pertlanje i izgledate, moderno, prefinjeno, ali i zavodljivo!

Sa džemperom i maksi suknjom

Kombinacija džempera i maksi suknje mogla da bude vaša modna uniforma za hladnu sezonu. A ako čizme sa potpeticom čine ovu kombinaciju preterano elegantnom, duga suknja čak i od najfinijih materijala, uparena sa grubim čizmama na pertlanje, učiniće da izgledate mnogo opuštenije. Naročito ako cijeli stajling upotpunite kratkom jaknom i velikim šalom.

Sa rolkom i "uvučenim" farmerkama 

Izabrati farmerke koje odgovaraju visokim čizmama na pertlanje mogao bi da bude izazov - moraju da budu ili široke ili kratke. Ako vam prva opcija nije po ukusu, razmotrite drugu. Da biste sprečili da vam "skraćene" farmerke oduzmu na visini, trebalo bi da ih uskladite ne samo sa čizmama, već i sa gornjim delom. U ovom slučaju, rolkama. Takav monohromatski izgled vizuelno će izdužiti siluetu. Preko nosite bilo koju gornju odeću - bundu, kaput, parku, tedi....

Sa kapuljačom i kaputom

Dukserica i klasičan kaput omiljena su kombinacija za sve ljubiteljke mode koje ne žele da izgledaju previše formalno ili previše opušteno. Ova kombinacija predstavlja tu "zlatnu sredinu". Uz trendi duksericu, odaberite omiljene farmerke, široke vunene pantalone, pa čak i usku suknju, a savršen dodatak biće čizme na pertlanje. 

Sa mini suknjom i džemperom

Ove sezone, hulahop čarape su u trendu u svim bojama. A ovo je odličan razlog da se ni zimi ne odričete suknji i haljina. Na primer, uska mini suknja će izgledati odlično uz čizme na pertlanje. Važno je gornji deo odevne kombinacije bude dovoljno velik i bez dekoltea, ondosno "zatvoren".  Vuneni džemper će savršeno obaviti ovu ulogu. A pletene čarape do koljena će dodati dodatnu mladalačku notu zgledu - još jedan trend ove sezone.

Sa pletenim topom i kožnim pantalonama

Odlična svakodnevna kombinacija koja može biti opuštenija ili formalnija u zavisnosti od toga šta nosite preko pletenog topa. "Muška" jakna širokih ramena, XL kardigan sa printom ili vunena košulja – opcija je puno. A čizme na pertlanje će dodati dašak grandža bilo kom od ovih stajlinga.

(MONDO/M.G.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop