• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najmoćnija frizura za jesen 2024: Izaziva najviše komentara, a već je zaludjela poznate dame

Autor mondo.rs

"Dolce vita" frizura je najpopularnija frizura za jesen 2024. godine!

 Najmoćnija frizura za jesen 2024 Izvor: Shutterstock/Denys Kurbatov

Ako planirate promjenu, da li ste spremni na onu drastičnu, koja izaziva mnogo reakcija i komentara? Jesen je vrijeme za osvježavanje kose i poigravanje sa različitim metodama stilizovanja. Jedna frizura se visoko plasirala na listi najpopularnijih, a ako je suditi po komentarima brojnih žena, rijetko koja smije da se usudi da je nosi. U pitanju je "dolce vita" frizura.

Ovo je frizura koja uključuje kratko ošišanu kosu u stilu italijanskih biznismena iz 60-ih godina prošlog vijeka. Simbol je elegancije i sofisticiranosti. Inspirisana i glamuroznim izgledom italijanskih diva iz zlatnog doba kinematografije, ova frizura odiše bezvremenskim šarmom. Poznate dame već su je prigrlile, pa imamo priliku da vidimo kako naglašavaju njenu ženstvenost.

Za razliku od klasičnog bob-a, koji je oštriji dio minimalizma, "dolce vita" frizura se ističe svojom mekoćom i volumenom. Njene raskošne talasaste pramenove lako je stilizovati, a kosi daju prirodan, ali ipak savršeno sređen izgled. Ona pruža više fleksibilnosti, jer može da bude prilagođena različitim dužinama i teksturama kose, od krupnih retro talasa do nježnih, prirodnih kovrdža.

Ono što "dolce vita" frizuru čini boljom od boba za jesen 2024. jeste njena sposobnost da unese toplinu i mekoću u svaki stajling. Bob frizura često djeluje previše strogo, dok ova frizura donosi dozu opuštenog luksuza, a savršeno se uklapa sa slojevitom jesenjom garderobom i tamnijim tonovima šminke.

(MONDO.RS)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop