• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrkobrada: Ostaje žal za promašenim šansama na 'Otoci', ali 10. mjesto nije nedostižno za Krupu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pomoćni trener Krupe Siniša Mrkobrada bio je razočaran što je ekipa iz kanjona Vrbasa osvojila samo bod na gostovanju Olimpiku u 14. kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Olimpik - Krupa 1:1, izjava Siniša Mrkobrada Izvor: Promo/FK Krupa/Nikolina Vidović

U derbiju začelja protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak, Krupa je kao gost vodila protiv Olimpika do samog finiša, a onda je primila gol i morala da se zadovolji bodom.

Možda će vas zanimati

Oba gola postignuta su sa "bijele tačke" - najprije Stefan Nikolić je pogodio za goste, a onda je "vukovima" bod spasio Nemanja Lekanić.

"Mi smo stvarno imali mnogo bolje prilike od domaćina, bio je to dobar meč uprkos imperativu pobjede. Nije bilo puno defanzivne taktike, igralo se za gol više. Razmišljam o našim promašenim šansama u drugom poluvremenu, jako je teško pobijediti u gostima kad takve šanse ne realizujete. Kad pogledam rezultat, on nije toliko ni nerealan. Ostaje žal za propuštenim prilikama, analiziraćemo meč i vidjeti šta možemo da popravimo. Ova tri boda, da su osvojena, mnogo bi nam značila u borbi za opstanak, ovako ulazimo u neizvjesnu završnicu polusezone. Uradićemo sve da probamo da iziđemo iz zone ispadanja", izjavio je Mrkobrada nakon susreta na "Otoci".

Prema njegovim riječima, iako pretposljednja na tabeli Krupa još ima dobre i realne šanse za opstane u Premijer ligi BiH.

"Do kraja polusezone, probaćemo da osvojimo još poneki bod, a onda se na zimu prestrojiti, dovesti još dva-tri dobra pojačanja, pa na proljeće krenuti u borbu za opstanak. Još mnogo utakmica i bodova je u igri, posebno u susretima sa direktnim konkurentima, pa mislim da 10. mjesto nije nedostižno za nas", istakao je Mrkobrada.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC