• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović: Borac jednom prešao centar i dao gol, trebalo je ranije da riješimo utakmicu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri Zrinjskog savladali su Borac u derbiju 15. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine i preskočili Banjalučane na trećem mjestu prvenstvene tabele.

 Zrinjski - Borac 2:1, izjava Mladen Žižović Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Stadion "Pod Bijelim brijegom" ostao je neosvojiva tvrđava za crceno-plave i u 15. uzastopnoj utakmici, koja je onončana četvrtom uzastopnom pobjedom "plemića" u aktuelnoj sezoni - 2:1 (2:1).

Možda će vas zanimati

Mostarci su pogocima Anesa Mašića i Nemanje Bilbije stekli solidan kapital u prvih 30 minuta, da bi prije odlaska na odmor Jovo Lukić iz jednog napada Borca u prvom poluvremenu uspio da smanji rezultat, koji se do kraja nije promijenio.

Trener mostarskog tima Mladen Žižović bio je zadovoljan osvojenim bodovima.

"Jedini cilj nam je bio da pobijedimo i preskočimo Borac na tabeli što smo uspjeli. Žao mi je što nismo u prvom dijelu uspjeli da riješimo utakmicu jer nam je Borac iz jednog jedniog puta kad je prešao centar postigao gol i uveo meč u rezultatsku neizvjesnost", rekao je Žižović.

Prema njegovim riječima, drugi dio susreta u Mostaru bio je manje-više ravnopravan.

"U drugom poluvremenu viđena je sasvim ravnopravna utakmica u kojem smo malo i čuvali rezultat i zbog određenih problema sa povredama, međutim, mislim da smo i u drugom dijelu imali dvije-tri dobre šanse da riješimo meč. Nismo uspjeli, a Borac je bio onoliko kvalitetan koliko smo mu mi dozvolili. A nismo puno. Zato moram da čestitam objema ekipa na fer i korektnoj borbi, a mojim igračima na zasluženoj pobjedi", naglasio je šef struke Mostaraca.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Ajde Žižoviću ne pametuj i ne foliraj se.... Čuli su svi tvoje komentare i savjete kako ukrasti vrijeme, pa čak i klincima koji dobacuju lopte.... Polako mali... Ispucaj daleko i ostale.... Borac je pobjedio sam sebe... A bolji smo od tvojih plemića.... Aj Borac....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC