• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kladio se da ću mu sestrić zaigrati za Englesku: Tada je imao 14 godina, a ujak je zaradio 500 puta više od uloženog!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Čuvar mreže Mančester junajteda već lepo zarađuje, a od toga su koristi imali i ukućani.

 din-henderson-ujak-dobio-13.500-evra-opklada-engleska-golman-debi-mancester-junajted Izvor: Ben Stansall/Pool AFP, Tanjug/POOL AFP/Ben Stansall

Bila je to 2011. godina, njegov sestrić je imao 14 godina, ali on je u njega verovao svim srcem. I na kraju mu se to i finansijski isplatilo.

Ujak Dina Hendersona dobio je opkladu protiv jedne kladionice nakon što se kladio na to da će talentovani golman postati čuvar mreže Engleske!

Možda će vas zanimati

Golman Mančester junajteda je tokom nedavne reprezentativne pauze debitovao za reprezentaciju Engleske, a tome su se iz više razloga obradovali i ukućani.

Naravno, glavni je razlog taj što je Henderson pokazao da je veliki potencijal i da bi u budućnost možda čak mogao i da zameni Džordana Pikforda u toj ulozi. Ali sjajna je priča i njegovog ujaka.

Martin Planket je rešio da odigra tiket da će njegov sestrić postati golman Engleske kada je ovom bilo tek 14 godina, a za to je dobio kvotu 500.

Uložio je 25 funti i sada mu je pripalo 12.000, što je oko 13.500 evra. Henderson je "aktivirao" tiket kada je zamenio Nika Poupa u prijateljskoj utakmici protiv Republike Irske.

Ipak, Martin nije jedini dobitnik, pošto su po 2.500 funti zaradile i Hendersonove majka i baka. One su obe uložile po 50 funti, ali su dobile kvotu 50, pošto je mladi Din tada već postao golman Mančester junajteda.

"Nisam pričao sa Dinom oko opklade, ali jeste majci poslao poruku posle utakmice pitajući je "jesmo li svi sada dobili novac?"", ispričao je Planket za "Metro".

"Dobili smo potvrdu od "Vilijam Hila da je sve u redu i bio je srećan zbog nas. On je sjajan momak i zaslužuje sve što mu se dešava."

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC