• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan, nesuđeni igrač zvezde i top talenti Evrope: Milan na MONDO skeneru, ima li Zvezda šansu?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crveno-bijeli su saznali rivala za prvu evropsku proljećnu rundu.

 Zvezda je dobila teškog rivala: Nije to samo Zlatan, ovaj Milan napada titulu! Izvor: LUCA BRUNO/AP, TANJUG/AP/LUCA BRUNO

Ako neko zna kako se igra protiv Milana... Biće to dvomeč prepun emocija za Dejana Stankovića, trenera crveno-bijelih koji je dobar dio igračke karijere proveo u istom gradu, ali u različitim bojama!

Crvena zvezda će u prvom proljećnom kolu Lige Evrope igrati protiv Milana!

Možda će vas zanimati

Biće to pravi spektakl, posebno ako do tada bude publike na stadionima u Italiji i Srbiji, a dva evropska velikana će se boriti za mjesto među 16 najboljih timova u Ligi Evrope. Kakve su samo specifične mečeve igrali u istoriji! Bilo je tu magle, pa onda onog ''ubacivanja'' Milana u kvalifikacije,...

Možda do februara, kada se ovi mečevi budu igrali, nastup u Evropi postane tek drugi među prioritetima za italijanski tim. Ako se budu borili za titulu?

Trenutno je Milan lider Serije A i poslije decenije je konkurent za osvajanje titule! Ovo su navijači godinama čekali.

Pored Zlatana Ibrahimovića koji se ljetos vratio na "San Siro" i trenutno je najbolji strijelac italijanskog prvenstva, Zvezdi će opasnost prijetiti sa još nekoliko strana. Nije ovaj tim Milana samo Zlatan.

U veoma skladnom timu Stefana Piolija, koji je jedva preživio ljeto na klupi milanskog tima, ističe se po nekoliko igrača u svakoj liniji tima. Na golu je Đanluiđi Donaruma, najtalentovaniji italijanski golman, odbranom komanduje tandem Romanjoli (kapiten) i Kjer (trenutno povrijeđen), ali najviše pažnje privlači Teo Ernandez.

Po mišljenju mnogih, lijevi bek je najbolji igrač Milana u ovoj sezoni. sinoć je protiv Parme postigao dva gola, inače je fantastičan kada se ubacuje u napad, a italijanski tim ga je doveo iz Real Madrida. Teo Ernandez je brat Bajernovog Lukasa, a ima dvojno državljanstvo Španije i Francuske.

Veznim redom komanduje Frank Kesi, koji često preuzima inicijativu i kada je u pitanju postizanje golova. Igra centralnog veznog, ali je pravi ''razbijač'', koji se odlikuje izuzetnom fizičkom snagom. Društvo mu prave Sandro Tonali i Hakan Čalhanoglu, dok je posebna gužva u napadu.

U veznom redu italijanskog tima igra i Rade Krunić, nekadašnja želja Crvene zvezde i bivši fudbaler Donjeg Srema i Borca iz Čačka.

Zlatan Ibrahimović je centralna figura tima, dok se oko njega ''vrte'' Ante Rebić, Brahim Dijaz koji je na pozajmici iz Reala i Italijani žele da ga otkupe, Rafael Leao, Samu Kastiljeho i Jens Peter Hauge, mladi igrač za kog će tek čuti Evropa.

Njega je Milan kupio od Bodo/Glimta, nakon što je tu ekipu izbacio iz evropskih kvalifikacija prethodnog ljeta!

Nakon 11 mečeva u Seriji A, Milan nema poraz, a lider je prvenstva sa 27 bodova. U Ligi Evrope su zauzeli prvom mjesto, ispred Lila, a iz te grupe su ispali Slavija iz Praga i Seltik.

Anketa

Može li Zvezda da izbaci Milan?

  • Hoće, siguran sam!

    9.52% (4)

  • Ne, nema šanse...

    38.1% (16)

  • Ne znam, ako dovedu pojačanja

    7.14% (3)

  • Biće gusto, ima šanse!

    45.24% (19)

Može li Zvezda da izbaci Milan?

Rezultati

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC