• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Dino Ćorić poslije transfera: Borac nova stranica u karijeri, ovo je samo "doviđenja" Širokom, ne i "zbogom"!

Autor Dragan Šutvić

Dosadašnji kapiten Širokog večeras je potpisao dvogodišnji ugovor sa Banjalučanima

 FK Borac novi igrač Dino Ćorić poruka Širokom Izvor: MONDO

Dino Ćorić, dugogodišnji kapiten Širokog Brijega i četvrti igrač na klupskoj vječnoj listi po broju nastupa za klub, novi je član Borca.

Ćorić, koji je odigrao 302 utakmice za Hercegovce i postigao 35 golova, sa Borcem je večeras potpisao dvogodišnji ugovor i predstavlja, za sada, najveće pojačanje crveno-plavih u pauzi između dvije polusezone.

Možda će vas zanimati

Ćorić se veoma dobro snalazi na svim pozicijama duž desne aut-linije, a tokom večeri je imao poruku za sad već prethodni klub.

"Kako dvanaest godina sastaviti u jednu rečenicu?! Jednostavno, ne pronalazim riječi kojima bih opisao razdoblje provedeno u matičnom klubu. Ne mogu i ne želim nikoga posebno izdvajati – želim izreći samo jedno veliko hvala svima koji ovaj klub nose u srcu, onim pravim, istinskim navijačima i simpatizerima. Hvala za sve uspone i padove kroz koje smo zajedno prolazili i uz koje sam se i izgrađivao svih ovih godina. Ipak, jedno posebno hvala mojoj porodici koja mi je bila i ostala najveća podrška u životu. Odlučio sam da okrenem novu stranicu u svojoj karijeri, ali ovo sigurno nije zbogom, nego samo doviđenja", rekao je Ćorić za klupsku Fejsbuk stranicu Širokog Brijega.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC