• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Okončana trenerska saga u m:tel Prvoj ligi RS: Lazarević ostaje trener Tekstilca

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ništa od selidbe iskusnog stručnjaka na klupu Podrinja iz Janje.

 Mile Lazarević ne preuzima FK Podrinje Janja, ostaje trener FK Tekstilac Derventa Izvor: Promo/FK Tekstilac Derventa/Nikola Kulaga

Prethodnih nekoliko dana trajala je saga u koju su bile uključene tri strane: Tekstilac iz Dervente, Podrinje iz Janje i trener Mile Lazarević.

Naime, nakon što je ugovor između Tekstilca i njihovog dosadašnjeg trenera Lazarevića istekao po završetku jesenjeg dijela sezone u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, pojavila se vijest da će iskusni stručnjak preuzeti kormilo prvoligaša iz Janje.

Možda će vas zanimati

Iz FK Podrinja čak su se na Fejsbuk stranici pohvalili činjenicom da se u klub vraća Lazarević, koji je ubrzo zatim demantovao da je postignut dogovor.

"Predsjednik Mujo Bogaljević me zvao, ali sam im rekao da me više ne zovu. Nema šanse da prihvatim ponudu Podrinja. Niti sam preuzeo Podrinje, niti smo pravili ugovor. Neko je objavio kada me je vidio da sam bio na treningu, ali to nema nikakve veze sa zvaničnim preuzimanjem. Zvanično je kada se potpiše ugovor i klub se oglasi, sve do tada su spekulacije", poručio je Lazarević u razgovoru za "Sport Bijeljina".

Tekstilac je u međuvremenu počeo pripreme pod vođstvom Dejana Plisnića, koji je radio sa ekipom do dolaska novog trenera. Kako se na kraju ispostavilo, novog imena neće biti, nego će "krojače" i na proljeće predvoditi 60-godišnji Lazarević.

Dogovor dvije strane o produženju saradnje je postignut, pa će Lazarević i na proljeće sjediti na klupi Tekstilca, koji je prvi dio sezone okončao na šestom mjestu m:tel Prve lige RS.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC