• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milioni stižu u Vojvodinu, sad im treba klimač glavom: Nenad Lalatović oštro - smetam im i ne plašim se!

Autor Dragan Šutvić

Trener Novosađana u svom stilu, otvoreno govorio pred derbi u Beogradu.

 nenad-lalatovic-srbijagas-dejan-zukic-vojvodina-transfer-ne-plasim-se Izvor: MN PRESS

Uoči derbija protiv Partizana, uprava Vojvodine pokrenula je disciplinski postupak protiv trenera Nenada Lalatovića zbog njegovih javnih istupa, u kojima je kritikovao rukovodstvo.

Na dan utakmice, Lalatović je o tome govorio i na stadionu u Humskoj, uz objašnjenje da ni sa kim nije pričao o tome unutar kluba.

"Nisam stupio u kontakt ni sa kim iz kluba, to se dešavalo iza mojih leđa. Pokrenut je disciplinski postupak protiv mene, a znam da je razlog to što sam se borio za plate, iako neki kažu da nije na meni da o tome pričam. Ja mislim da jeste", rekao je on za TV Arena sport.

Možda će vas zanimati

Lalatović je najavio da će finansijska situacija u klubu uskoro postati bolja.

"U klub sada ulazi oko dva miliona evra od Srbijagasa, prodaćemo i Zukića, imaćemo lijep, veliki budžet, a oni ne vole kada taj budžet raspodijeli Nenad Lalatović, jer on raspodijeli tako da bude najbolje za našu Vojvodinu i onda tu budu igrači koji zaslužuju da budu tu".

U dahu je dodao i...

"Možda sam im smetnja, ali dok god sam u Vojvodini boriću se da Vojvodini bude dobro, da dolaze igrači koji mogu da prave razliku, da donesu trofej, da postanem najbolji trener u istoriji Vojvodine, a tu istoriju sam već ispisao. Mnogima to smeta jer na mene ne može niko da utiče, ne zanima me koji je čiji igrač, ne može niko da mi prijeti, radim svoj posao. Ne plašim se. Mogu da smetam nekima u Novom Sadu, ali od njih nikakav strah nemam".

Lalatović je dva puta ponovio da neće pristajati na kompromise sa menadžerima i da će kod njega igrati samo oni koji zaslužuju.

"Dok sam ja u Vojvodini igraće samo najbolji i dovodiću igrače za koje smatram da treba da budu u Vojvodini, a neće dolaziti igrači nekih menadžera za koje oni smatraju da treba da budu u Vojvodini. Sad Vojvodina ima novca i kada staje na noge ne treba im neko poput mene, već neki klimač glavom".

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC