• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ništa od utakmice u Rimu: Sergej i društvo večeras neće igrati planirani meč

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fudbaleri Torina nisu doputovali u prestonicu Italije.

 Lacio - Torino neće biti odigrano, fudbaleri Torina nisu doputovali u Rim Serija A 25. kolo korona Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Iako fudbaleri Torina nisu doputovali u Rim, gdje bi večeras od 18.30 trebalo da se suprotstave Laciju, Fudbalski savez Italije nije odgodio premijernu utakmicu 25. kola Serije A.

Nakon što je Vijeće lige pozvano na hitni razgovor o protokolu kovid 19, stigla je odluka za današnju utakmicu, a ona glasi - igra se!

Možda će vas zanimati

Naime, lokalne zdravstvene vlasti blokirale su odlazak fudbalera Torina u prestonicu Italije, s obzirom da se u timu "granate" pojavilo osam članova pozitivnih na korona virus, zbog čega je prošlog petka odgođen njihov planirani duel sa Sasuolom.

Ekipa i stručni štab danas će biti potvrgnuti novim testiranjima, kako bi se ustanovilo da li ima novih zaraženih. To bi moglo da dovede u pitanje i duel predstojećeg vikenda, kada bi Torino trebalo da igra protiv Krotonea.

Fudbaleri Lacija spremni su za večerašnji duel, koji se ipak neće igrati, tako da mogu na miru da se pripreme za vikend, kada ih očekuje veliki derbi protiv drugog torinskog sastava - aktuelnog šampiona Juventusa.

Podsjetimo, slična situacija dogodila se u oktobru prošle godine, kada je fudbalerima Napolija zabranjeno da putuju na megdan Juventusu. Prvobitno je susret bio registrovan službenim rezultatom 3:0 za "staru damu", dok je timu iz Napulja oduzet bod. Ipak, žalba Napolija urodila je plodom, kazna je ukinuta, te je odlučeno da se susret odigra naknadno.

Hoće li za Sergeja Milinković-Savića i saigrače i njihove rivale i sada biti donesena ista odluka?

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC