• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi nije uspeo, sad se vraća u velikana? Odatle je stigao do reprezentacije Argentine!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poslednji klub mu je bio u Čileu, ali je povratak u Argentinu spreman!

 crvena-zvezda-pablo-mouce-boka-juniors-promasaj Izvor: MN PRESS

Sedam godina je nosio dres Boke juniors, odigrao preko sto utakmica u plavo-žutom dresu, a sada bi mogao da ga obuče ponovo. Pablo Mouče, nekadašnji reprezentativac Argentine i fudbaler Crvene zvezde blizu je povratka na ''Bombonjeru''.

Možda će vas zanimati

Od kako je postao je slobodan igrač, nakon rastanka sa čilenaskim Kolo-Kolom, govori se o potpisu ugovora sa timom u kom je proveo deo omladinskog staža i početne godine profesionalne karijere.

Bio bi to povratak iz snova za Moučea.

Do ovakvih spekulacija došlo je jer Pablo trenutno nema klub i individualno trenira u Argentini, a Boka Juniors traži igrača upravo na njegovoj poziciji. Slavnom klubu iz Buenos Ajresa je potreban krilni napadač, kako bi nadoknadili veliki gubitak u timu.

Eduardo Salvio je pokidao ligamente kolena i moraće na dugu pauzu, što otvara prostor za potpis još jednog igrača na njegovoj pozicije.

''Tužan sam zbog njegove povrede jer sam istu doživeo dva puta, na oba kolena po jednom. Otvorila su se mala vrata. Nada se nikada neće izgubiti, rado ću saslušati ponudu. Treniram u Argentini, spreman sam da saslušam svako interesovanje, a ako je Boka u pitanju, sigurno ću sesti da pregovaram'', rekao je Pablo Mouče.

Fudbaler koji je u Crvenoj zvezdi odigrao tek nekoliko mečeva i nije ostavio sjajan utisak. Ali, u Argentini ima pedigre i poznanstvo sa Huanom Romanom Rikelmeom.

''Uvek smo imali dobre odnose. Nismo bili najbolji prijatelji, ali je naš odnos bio pun poštovanja'', dodao je Mouče.

Pablo Mouče je ponikao u Estudijantesu, za koji je i upisao seniorski debi. Ali, kada je prešao u Boku, ponovo je igrao i za omladince. Tim iz Buenos Ajresa ga je proslavio, tu je igrao najbolji fudbal u karijeri i otvorio je sebi vrata širom sveta.

Bio je na pozajmici u Arsenal de Sarandiju, kasnije igrao za Kajzeri u Turskoj, a dugo je bio član Palmeirasa. Iz brazilskog tima je išao na pozajmice u Lanus, Crvenu zvezdu, Olimpiju Asunsion, Banfild i San Lorenco. Poslednji klub mu je bio Kolo-Kolo, za koji je igrao od februara 2019. godine.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC