• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković otkrio - volio je da zapjeva sa Krstajićem: Davali smo sve jedan za drugog!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pred meč sa TSC-om Dejan Stanković je govorio o narednom duelu, Mladenu Krstajiću, ali i o nedavnim mečevima svog tima.

 Stanković otkrio - volio je da zapjeva sa Krstajićem: Davali smo sve jedan za drugog! Izvor: MN PRESS

Crvenu zvezdu poslije duela sa Milanom u Ligi Evrope, te pobjede nad Proleterom na domaćem terenu očekuje teško gostovanje u ligi. 

Crveno-bijeli odlaze u Sentu gdje će igrati protiv TSC-a, a trener gostujuće ekipe je pred ovaj duel pohvalio svoje izabranike. 

Možda će vas zanimati

"Sklop svega može da donese prevagu protiv TSC-a, prije svega dobre pripreme, igre, ali i dobra hemija među igračima, kao i mentalitet. Poslije dvije evropske utakmice sa Milanom odigrali smo fenomenalan meč u prvenstvu, pogotovo prvo poluvrijeme na visokom nivou u visokom ritmu i sa mnogo šansi. Taj mentalitet ne treba da mijenjamo", istakao je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Naravno pred meč se osvrnuo i na šefa struke protivničkog tima Mladena Krstajića, sa kojim je dugo zajedno igrao u nacionalnom timu.

"Krstajić je fenomenalan čovjek, imali smo dobru saradnju dok smo igrali u reprezentaciji zajedno, dosta se družili, voljeli da zapjevamo zajedno, da budemo u istom društvu i na terenu smo davali sve jedan za drugog, tako da o njemu imam visoko mišljenje kao čovjeku. Kao trener je napravio jednu lijepu hemiju u reprezentaciji, međutim kao što je poznato kod nas se rezultati očekuju odmah, tako da mislim da nas očekuje jedan lijep duel sa TSC-om. Siguran sam da ih je odlično pripremio, radi se o ekipi koja još uvijek nije primila gol, igraju dosta čvrsto, nema sumnje da nas očekuje jedan pravi mini derbi", dodao je Stanković. 

Iz redova protivničke ekipe posebno je istakao jednog bivšeg omladinca crveno-bijelih. 

"Ne bih da potcjenjujem Radnički i Novi Pazar niti da umanjujem naše pobjede. Bila su to dva teška gostovanja, prije svega mislim na ekipe protiv kojih smo igrali, a zatim i na klimatske uslove, jedan nestvarno mekan teren, drugi kao mermer u Nišu. TSC je kompaktna ekipa, koja zna šta radi, dosta dobro se brani i ima ofanzivne tranzicije pogotovo sa našim bivšim igračem Jugom Stanojevim, koji je fenomenalan i dosta brz, tako da ćemo imati o čemu da vodimo računa,"

Od ekipe Mladena Krstajića Stanković očekuje veoma čvrstu igru, jak defanzivni blok i nezgodan meč.

"Očekujem da će i TSC igrati dosta čvrsto kao što je to bio slučaj i sa ekipa protiv kojih smo igrali u prethodnom periodu. Čvrst blok, defanzivna igra u svakom smislu te riječi, a ko god bude želio da se nadigrava mi ćemo biti spremni", istakao je on i na kraju se još jednom osvrnuo na uspjehe svog tima u Ligi Evrope. 

"Već sam rekao da su za mene moji igrači pobjednici i uvijek ću ih gledati kao pobjednike. Što se tiče Milana on je arhiviran, izvučene su dobre stvari, naravno one loše nećemo smjeti da ponavljamo u budućnosti", poručio je šef stručnog štaba Dejan Stanković. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC