• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rođendanac" Marković preti da sruši Vojvodinu: Partizan sprema osvetu, Lalatović pred derbi hvali Lazara i Stanoja!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

U derbiju kola će i jedni i drugi igrati da jedan pozitivan niz produže, a jedan negativan niz da prekinu.

 partizan-vojvodina-uzivo-prenos-rezultat-livestream-arenasport-stanojevic-lalatovic-lazar-markovic Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana u utorak dočekuju Vojvodinu u derbiju 25. kola Superlige Srbije.

Biće to meč u kojem će oba tima biti silno motivisana da nastave jedan, a prekinu drugi niz. Zbog toga i Aleksandar Stanojević i Nenad Lalatović očekuju sjajnu utakmicu.

Možda će vas zanimati

Partizan je u seriji od 13 uzastopnih pobeda u svim takmičenja, a 12 uzastopnih u Superligi. Da nastave taj niz, moraće da prekinu drugi - seriju poraza protiv Vojvodine.

Novosađani su tri puta igrali protiv Partizana u 2020. godini i sva tri puta slavili - U prvenstvu je prošlog juna bila 1:0 u Novom Sadu, da bi pet dana kasnije opet Vojvodina slavila, ali posle penala u finalu Kupa Srbije. Potom je avgustu usledio trijumf 3:2 posle kojeg je Savo Milošević rešio da napusti klupu crno-belih.

Na njegovo mesto je stigao Aleksandar Stanojević, koji će sada želeti da spreči Vojvodinu da ispiše istoriju - da pobede Partizan četvrti uzastopni put i tako nastave niz nepobedivosti protiv Vojvodine kada igraju u Humskoj.

Poslednji put Vojvodina je u Beogradu pobedila Partizan 7. avgusta 2016. godine, pre više od četiri i po godine. Tada je bilo 3:1 za "lale".

"Mi smo Partizan, gromada od kluba. Jedina motivacija je obaveza prema našem dresu, navijačima. Ništa drugo ne treba da nam povećava motivaciju... Vojvodina je treća na tabeli, pobeđivali su nas u poslednje vreme, pravi je rival da vidimo kako izgledamo, kakva nam je trenutna snaga", pričao je Stanojević u najavi meča sa Vojvodinom.

Na ovom meču će nastupiti i Lazar Marković, slavljenik u redovima crno-belih. Bivši igrač Liverpula ovog utorka proslavlja 27. rođendan, a priželjkivaće da nastavi sa sjajnom formom koja je od decembra prošle godine očigledna.

"Markec" je postigao pet golova na poslednjih sedam mečeva u Superligi, uz jednu asistenciju, pa bi možda baš on mogao da bude jedan od aduta.

Sa druge strane, i Nenad Lalatović hvali crno-bele i posebno Lazara Markovića.

“Teško je pobediti Partizan četiri puta zaredom. Sa dolaskom Saleta Stanojevića igraju dobar fudbal, tačno se zna šta ko radi. Sale je vrhunski trener, vrhunski stručnjak, vrhunski čovek. Preporodio je klub. Imaju sjajnu tranziciju, posle pasa uvek nastavljaju kretnju po dubini. Osnovna ideja je da loptu dodaju unapred i što pre stignu do završnice. Drago mi je i zbog toga što se u nekadašnju formu vratio Lazar Marković, fudbaler kog posebno poštujem", apostrofirao je trener Vojvodine upravo slavljenika Markovića.

Meč Partizan - Vojvodina igra se u utorak od 16 časova na stadionu u Humskoj.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC