• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević objavio spisak bh. nada za novi kvalifikacioni ciklus: Među "zmajićima" čak šestorica iz Borca!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Nadam se da će nova generacija igrača nastaviti tamo gdje je stala prethodna, prije svega odnosom prema grbu nacionalnog tima, ali i kvalitetom izvedbe", rekao je Slobodan Starčević, selektor mlade fudbalske reprezentacije BiH.

 Starčević objavio spisak bh. nada za novi kvalifikacioni ciklus: Na spisku čak šestorica iz Borca! Izvor: Promo/FS BiH

Selektor U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine Slobodan Starčević objavio je spisak igrača za start kvalifikacija za EURO 2021, koje će otvoriti 29. marta gostovanjem u Crnoj Gori, saopštio je danas Fudbalski savez BiH.

Novi kvalifikacioni ciklus za bh. nade znači i novi početak, jer je došlo do smjene generacije. No, Starčević se nada da će nova mlada selekcija BiH nastaviti dobrim putem, gdje je stala prethodna.

Možda će vas zanimati

Na Starčevićevom spisku su sljedeći igrači: Adnan Kanurić (Sarajevo), Nikola Ćetković (Željezničar, Banjaluka), Luka Damjanović (Borac), Đorđe Milojević (Borac), Amar Kvakić (Kapfenberg, Austrija), Adrian Leon Barišić (Osijek, Hrvatska), Igor Savić (GOŠK), Jusuf Gazibegović (Šturm, Austrija), Miloš Borovčanin (Borac), Eldar Šehić (Željezničar), Marko Kujundžić (Borac), Stefan Santrač (TSC, Srbija), Andrej Đokanović (Sarajevo), Amar Begić (Mladost), Jovan Ilić (Proleter Novi Sad, Srbija), Ivan Bašić (Zrinjski), Đani Salčin (Sarajevo), Ajdin Hasić (Bešiktaš, Turska), Andrija Drljo (MTK, Mađarska), Milan Savić (Čukarički, Srbija), David Čavić (Borac), Amar Dedić (RB Salcburg, Austrija), Anes Mašić (Zrinjski), Mirza Hasanbegović (Venecija Primavera, Italija) i Elvis Mehanović (Borac).

“Nadam se da će nova generacija igrača nastaviti tamo gdje je stala prethodna, prije svega odnosom prema grbu nacionalnog tima, ali i kvalitetom izvedbe. Neće biti lako jer u grupi imamo kvalitetne protivnike. Međutim, nadamo se da ćemo prikazati dobre igre i ostvariti što bolje rezultate. Na ovom spisku ima igrača koji su i ranije bili u mladoj selekciji, ali i nekih U-19 reprezentativaca koji su svojim igrama zaslužili poziv“, kazao je selektor bh. nada Starčević za internet stranicu FSBiH.

Mladi reprezentativci će se okupiti 22. marta u Trening centru FS BiH u Zenici. Meč sa Crnom Gorom biće odigran na DG Areni u Podgorici 29. marta u 18.00 sati.

Pored BiH i Crne Gore u kvalifikacionoj grupi F za Evropsko prvenstvo 2021. godine nalaze se još Italija, Švedska, Republika Irska i Luksemburg.

(Anadolija)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC