• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pravi derbi, uvertira je bila mnogo teška": Trener Borca nakon remija sa Veležom istakao dvije stvari!

Autor Dragan Šutvić

"Mora da se zna da smo mi sinoć imali buđenje u pola 4. Imamo i situaciju da je ovdje policijski čas, a na tribinama 500 ljudi"

 premijer liga bih velež borac 1 1 maksimović dudić komentari Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Derbi susret Veleža i Borca završen je podjelom bodova (1:1).

Remijem u Vrapčićima, Banjalučani su prekinuli niz pobjeda u svim takmičenjima koji je trajao devet utakmica, ali niko u Platonovoj ulici neće mariti za to, obzirom da su crveno-plavi ostali na prvom mjestu na tabeli, bar dok svoj međusobni susret ne završe Sarajevo i Željezničar.

Možda će vas zanimati

"Ovo je pravi derbi, u situaciji da su poslije dugo vremena i Borac i Velež na mjestima na kojima jesu. Uvertira utakmice je bila mnogo teška, tako da smo, sa te strane, apsolutno došli ovdje da pobijedimo. Imali smo prvu šansu preko Uzelca, imali smo jedan problem jer su nam se povrijedili Pavlović i Ćorić, pa smo rano morali da napravimo dvije izmjene. Međutim, moram prije svega da pohvalim obje ekipe na dobroj igri", rekao je trener Borca Marko Maksimović za TV Arena sport, istakavši dvije stvari koje su mu zasmetale.

"Poštujem Velež i želim im svu sreću u nastavku sezone, međutim mora da se zna da smo mi sinoć imali buđenje u pola 4, takve stvari želim da napomenem. Treneri obično govore da im nešto smeta kad izgube, ja to kažem sada kad smo igrali neriješeno i kad sam zadovoljan. Imamo i situaciju da je ovdje policijski čas, a na tribinama 500 ljudi! Meni to ne smeta, ja bih volio da je pun stadion i da svi uživamo. Veležu kao velikom klubu želim sve najbolje."

Izvor: FENA/Denis Leko

Velež je pobjedom mogao da izbije na prvo mjesto i bio je blizu nje, ali je na kraju morao da se zadovolji jednim bodom i ostankom na trećem mjestu.

"Ostaje žal za ovom utakmicom. Borac je ušao bolje u meč, nisu stvarali prilike ali su bili bolji, aktivniji. Mi nismo bili na potrebnom nivou, definitivno nam je falio Radovac u izgradnji, vidjelo se. I onda, kad smo uspostavili inicijativu, došao je kao nagrada taj gol. Imali smo dvije-tri situacije da odemo na 2:0, situacije tri na dva, četiri na dva, morali smo to prije da završimo. Nažalost, dođe situacija koja dođe, Borac izjednači, čestitam im na bodu. Idemo dalje, nastavlja se borba, do kraja je još pet utakmica. Sigurno da je žal što nismo pobijedili, ali bože moj...", rekao je strateg Mostaraca Feđa Dudić.

U narednoj rundi, Borac će dočekati Krupu, dok će Velež u goste Zrinjskom.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ja

U inat svima,AJ BORAC!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC