• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Crne Gore: Šehić je junak utakmice! Uvjeren sam da su "zmajevi" na pravom putu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Miodrag Radulović, selektor Crne Gore nakon remija (0:0) u prijateljskoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine na "Grbavici" bio je zadovoljan igrom svojih izabranika te smatra da je bh. golman Ibrahim Šehić bio junak utakmice.

 bih - crna gora, izjava miodrag radulović Izvor: Anadolija/Denis Zuberi

"Zmajevi" i "đetići" su remizirali bez golova i drugom međusobnom duelu - 0:0.

Možda će vas zanimati

"Mogu biti zadovoljan prikazanom igrom mojih momaka. Pogotovo kada se zna da smo u ovu utakmicu ušli mnogo oslabljeni. Nisam mogao da računam na 14 igrača, a u međuvremenu smo ostali bez još jednog. Međutim, ono što smo htjeli da vidimo danas, smo i vidjeli. Imali smo tri debitanta, odigrali smo korektnu utakmicu. U prvom dijelu bili smo bliže vođstvu. U nastavku smo malo pali, nakon izmjena", rekao je Radulović, a prenijela agencija "Anadolija".

Dodao je da je zadovoljan jer je vidljivo da njegova ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu, ali da je vidljivo da igračima nedostaje iskustva, posebno kod realizacije šansi.

"Danas smo dobro poštovali raspored. Promijenili smo i sistem igre i bio sam uvjeren da možemo igrati u tom sistemu. Međutim, to su sve mladi momci i nedostaje im iskustva. Vidjeli ste da smo stvorili pet-šest šansi i iskreno ja sam se pribojavao do kraja meča da nas ne kazne, jer se u fudbalu to kažnjava. Dobro je što su dobili minutažu igrači koji su igrali manje u kvalifikacijama, tako stiču samopouzdanje u jakim mečevima. Ipak je ovo bila dobra i jaka prijateljska utakmica. Imali smo šanse. Šehić je bio junak utakmice, stvarno sve je danas odbranio. Kada im dođe iskustvo i kada budu imali više utakmica u nogama, mislim da će rješavati situacije u našu korist", smatra crnogorski selektor.

Radulović je naglasio da izuzetno cijeni reprezentaciju BiH te da se i ona, kao i crnogorska, nalazi u fazi lagane smjene generacija.

"Veoma cijenim reprezentaciju BiH. Kada je ovaj kombinovani sastav izašao, to su igrači koji igraju u velikim klubovima, na top nivou. Mislim da je sada trenutno neka lagana smjena generacija. Imate mlade igrače pozadi, ove štopere. To su mladi igrači na ovom nivou da igraju. Treba bezbolno izvršiti ovo, a to je da isprati rezultat smjenu generacija, a onda ste dobili sigurno za dva-tri ciklusa dobru reprezentaciju. Mislim da ste na dobrom putu. To što radimo mi, radite i vi u ovom periodu. Nije lako takmičiti se i smjenjivati generaciju, ali na pravom je putu reprezentacija BiH u to sam uvjeren", zaključio je Radulović.

(mondo.ba/agencije)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC