• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Donio Srbiji izjednačenje, a igrao sa zatvorenim okom: Strahinja je heroj reprezentacije - ovakav prvenac nije zamišljao

Autor Dragan Šutvić

Mladi fudbaler bio jedan od najboljih igrača srpskog tima.

 srbija jamajka strahinja pavlović Izvor: MN PRESS

Srbija je rano jutros remizirala protiv Jamajke (1:1) u Japanu, a jedini strijelac za srpski nacionalni tim bio je Strahinja Pavlović. Nekadašnji štoper Partizana pogodio je za izjednačenje lijepim udarcem sa distance.

On je sjajno pratio napad srpskog tima, probao lijevom nogom i pogodio jednog od defanzivaca tima sa Kariba, a zatim slabijom - desnom, nanišanio i poravnao rezultat. Bio je to njegov prvenac za seniorski tim Srbije.

Možda će vas zanimati

Kada je počinjao da se bavi fudbalom, Strahinja Pavlović to nije mogao ni da zamisli...

''Tako se namjestilo. Nadao sam se da ću ga dati u ove tri utakmice na startu kvalifikacija, ali se dogodio na meču prijateljskog karaktera. To ne mijenja stvari, ovo mi je osma utakmica u reprezentaciji i prvi gol. Rezultat nije najbolji, ali poznato je da smo imali dosta problema uoči puta u Japan. Sezona je upravo završena, mnogo je povrijeđenih igrača, ovdje ima i umornih, ali došli smo da odradimo što je bolje moguće i mislim da smo za sada uspjeli'', rekao je mladi defanzivac.

Pavlović je bio golgeterski raspoložen na posljednjem treningu pred meč, a tu formu je potvrdio protiv Jamajke. Dobro je ispratio akciju, dva puta šutirao i fantastično pogodio mrežu rivala.

''Dao sam dva gola na tom treningu i to je bila lijepa uvertira za utakmicu. Baš sam rekao Đoletu, daću ga sigurno protiv Jamajke. Ukazao se prostor, prvo sam šutnuo lijevom, ali slabo… lopta mi se vratila uz dosta sreće, vidio sam prazan ugao, gađao slabijom nogom i pogodio'', otkriva bivši štoper Partizana.

Mladi fudbaler je cijeli meč igrao sa gotovo zatvorenim desnim okom, ali mu to nije smetalo da bude među najboljima u Piksijevom timu.

''Ma nije od nespavanja… bio sam na moru 6-7 dana prije okupljanja reprezentacije, ugrabio sam priliku jer se poslije Japana odmah vraćam u Monako… Izgleda da sam na moru pokupio neku infekciju, a juče na treningu, kao za inat, lopta me pogodi na isto mjesto i oko još više otekne. Eto, peh. Ali se nadam da će proći do utakmice sa Japanom'', dodao je odbrambeni igrač.

Na azijskoj turneji Srbija će odigrati još jedan meč. Protivnik će biti Japan, a utakmica se igra 11. juna.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC