• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Afera "sastav" trese hrvatsku reprezentaciju: Selektor se raspravljao s novinarima - Nećete dobiti veću platu zbog toga!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nešto ne valja...

 zlatko dalić o sastavu hrvatske Izvor: Profimedia/AFP PHOTO/UEFA

Fudbalska reprezentacija Hrvatske poražena je na startu Evropskog prvenstva od Engleske 1:0 (0:0), a kako to obično biva kod "vatrenih" - već poslije jednog lošeg rezultata se upale svi mogući alarmi i čitava nacija postane pesimistična.

Iako je Zlatko Dalić tvrdio da poraz nije "pokvario atmosferu" unutar tima, bio je prilično nervozan u razgovoru sa medijima i prilično im zamjerio na odnosu prema reprezentaciji.

Možda će vas zanimati

Tako se Dalić obračunavao s kritičarima i u Rovinju, gdje je baza reprezentacije tokom Evropskog prvenstva, pa je novinarima dva puta ponovio da "sigurno neće primiti veću platu ako otkriju njegov sastav dva dana prije Engleske".

O čemu se radi? Hrvatska je izašla na meč sa Engleskom bez pravog napadača (Petković je ostao na klupi), dok je iznenađenje bilo i što su Barišić i Vlašić bili van prve postave.

"Ja ne znam sastav do jutra na dan utakmice, a u novinama je izašao dva dana prije. Dalje, vi dan prije pišete da Dalić pravi veliko iznenađenje s Rebićem, a dva dana prije imali ste sastav. Nemamo mir koji nam je potreban, ali to nije alibi", rekao je Dalić.

"Ja znam da vi radite svoj posao, ali ne znam da li vam je plata veća ako u izvještaju s treninga napišete neki sastav koji ni mi ne znamo", zaključio je hrvatski selektor.

Dalić je objasnio i da mu je jasno da Hrvatska u napadu nije dobra, kao i da mu nije jasno što je javnost tako dramatično prihvatila poraz od Engleske, najavivši da će probleme pokušati da riješe u naredna dva meča grupne faze - protiv Škotske i Češke.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC