• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog ovoga je Stanojević bjesnio: Zvanično odgođen meč Crvene zvezde, protiv Voždovca neki drugi put!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Donijeta je odluka o meču 10. kola Superlige.

 odgođen meč crvene zvezde i voždovca Izvor: MN PRESS

Utakmica Crvena zvezda - Voždovac u okviru 10. kola Superlige Srbije neće biti odigrana u četvrtak, kada je bila prvobitno zakazana.

Donijeta je zvanična odluka, meč oko kojeg se na konferenciji trenera Partizana Aleksandra Stanojevića digla velika bura, biće igran u nekom drugom terminu.

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda je zbog bolesti više igrača u utorak dostavila Zajednici superligaša zahtjev za odgađanje meča protiv Voždovca, koji je trebalo da bude igran 23. septembra u 19.55 časova.

Medicinska komisija FS Srbije, kojom predsjedava dr Miljko Risitć, usvojila je razloge crveno-bijelih zbog kojih traže odgađanje meča, pa će on morati da bude odigran u nekom drugom terminu.

Podsjećamo, Zvezda je par dana poslije "vječitog" derbija protiv Partizana imala nekoliko igrača koji su se požalili na stomačni virus, a među koji nisu trenirali ovih dana su Milan Borjan, Milan Gajić i Nenad Krstičić.

Upravo zbog toga, trener Partizana Stanojević je pred meč protiv Mladosti u Lučanima burno reagovao na najavljenu odluku o odgađanju meča Zvezde.

"Skandal je i skandalozno je da se ovako odgađaju utakmice. Ja ne znam kako se neko ne oglasi povodom toga. Ja mislim da je to neregularno i ne dovodi nas sve u ravnopravan položaj. Mislim da ove tri ekipe koje žele da odgađaju utakmice zbog virusa dovode u pitanje regularnost takmičenja", rekao je Stanojević na početku konferencije, na kojoj nije želio da odgovara na pitanja novinara.

Sada se samo postavlja pitanje u kojim terminima će Zvezda moći da nadoknadi ovaj meč, pošto im je to već drugi susret od početka sezone koji je odgođen.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC