• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je skandalozno! Stanojević grmi zbog Zvezdinog zahtjeva: Cijelu konferenciju posvetio rivalu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Trener crno-bijelih na konferenciji komentarisao potez najvećeg rivala.

 fk partizan stanojević bijesan zbog zvezdinog zahtjeva za odgađanjem Izvor: YouTube/Printscreen/FK Partizan Beograd

Trener crno-bijelih bio je veoma ljut na konferenciji za novinare, koju je posvetio Crvenoj zvezdi i njenom zahtjevu da odloži meč protiv Voždovca. Kako su prenijeli mediji juče, srpski šampion ima nekoliko bolesnih igrača i zbog toga je zatražio odlaganje susreta protiv gradskog rivala.

Po riječima Partizanovog trenera, to utiče na regularnost takmičenja i ne bi trebalo dozvoliti da Crvena zvezda tek tako pomjera svoje mečeve u Superligi!

Možda će vas zanimati

Već na samom početku konferencije, Stanojević je počeo da priča o stomačnom virusu zbog kog su Radnički iz Niša, Radnik iz Surdulice i Crvena zvezda tražili odlaganja.

''Naravno, utakmice poslije derbija su vrlo teške, svi to znamo. Imamo dosta povrijeđenih i umornih igrača, ali ne tražimo nikakav alibi. Iskreno da vam kažem, razočaran sam ovim dešavanjima. Skandal je i skandalozno je da se ovako odlažu utakmice. Ja ne znam kako se neko ne oglasi povodom toga. Ja mislim da je to neregularno i ne dovodi nas sve u ravnopravan položaj. Mislim da ove tri ekipe koje žele da odlažu utakmice zbog virusa dovode u pitanje regularnost takmičenja'', rekao je Stanojević na početku konferencije!

Partizan je, što se tiče umora, na sličnom nivou kao crveno-bijeli, pa mu nije padalo na um da odloži neki od svojih mečeva.

''I mi smo umorni, i mi treba da igramo u Lučanima gdje dugo nismo pobijedili i poslije toga da igramo protiv Spartaka, pa Evropa, pa Kruševac... To je izuzetno teško. Imate situaciju gdje protivnik - isključivo mislim na Zvezdu, odlaže svoju utakmicu zbog dva ili tri bolesna igrača. Imaju roster, svi mi imamo roster od 30 igrača'', nastavio je Stanojević.

Ovaj potez Crvene zvezde, koja se juče oglasila zbog bolesti Milana Borjana, Stanojević je nazvao skandaloznim!

''I mi ovdje imamo pet povrijeđenih ili tri bolesna igrača. Na pamet mi ne pada da ih šaljem kod školskog ljekara po potvrdu da imaju neki virus. To je skandalozno. Neko mora da kaže. Ne može odlučivati kad se odlažu utakmice predsjednik komisije koji je član uprave fudbalskog kluba Crvena zvezda'', zaključio je Aleksandar Stanojević.

Odlaganjem utakmice napravio bi se ustpak crveno-bijelima, a regularnost prvenstva bila bi dovedena u pitanje, ističe trener Partizana.

''Nismo svi ovdje zbog Zvezde! Valjda imamo mi neko pravo, da radimo neki posao, da se pitamo i mi nešto.''

Dotakao se Aleksandar stanojević i jedne Zvezdine evropske utakmice.

'Imali su ljudi iz Kairata osam igrača pozitivnih na kovid. Ili koliko već, branio im treći golman. Što nije UEFA odložila to? To samo ovdje može da se odlaže'', zaključio je šef struke crno-bijelih.

Pogledajte izlaganje trenera Partizana:

Emotivno izlaganje trenera crno-belih.
Izvor: YouTube/FK Partizan

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC