• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić otkrio kad odlazi iz Zvezde - treba da se desi jedna stvar!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crveno-bijeli bi mogli da ostanu bez jednog od čelnika čim izgube šampionsku titulu.

 zvezdan terzić odlazi iz kluba kada zvezda izgubi titulu Izvor: TV Prva/screenshot

Crvena zvezda je četiri godine šampion, redovno igra grupnu fazu u Evropi, a čim izostanu rezultati iz kluba će otići prvi operativac. Zvezdan Terzić najavio je povlačenje sa mjesta generalnog direktora crveno-bijelih.

Po njegovim riječima, to će se na kraju sezone u kojoj Crvena zvezda ne osvoji titulu u Srbiji!

Možda će vas zanimati

 Za prethodnih sedam godina na mjestu generalnog direktora napravio je veliki rezultat, a samo jedan neuspjeh mogao bi da znači i njegovo napuštanje Zvezde!

''Kada smo preuzeli klub, Crvena zvezda bila je 210 u Evropi, a danas je 42. Koja je srpska firma 42. u Evropi? Pitajte to neke goste kad budu dolazili kod vas. Prvi put kada Crvena zvezda ne bude šampion, ja odlazim iz kluba. Nema veze gdje ću, ali to je moja odgovornost. Zvezda mora da bude šampion, ja sam zato doveden i tako donosim odluke. Ja sam zaslužan za sve uspjehe Crvene zvezde, kao i što sam kriv za sve neuspjehe. Zvezda igra loše? Ja sam kriv što sam birao trenera, igrače, direktora, skaute... Ili sam imao pravo da donesem drugačije odluke. Ako Zvezda ne osvoji titulu, nije kriv Stanković nego Terzić jer je doveo i Stankovića i Ivanića, Kataija, Borjana...'', istakao je Terzića na ''Prvoj'', u jutarnjem programu.

Zbog evropskih rezultata vjeruje u podršku Partizanovih navijača, a šampionska titula postala je normalna stvar na stadionu Rajko Mitić posljednjih godina. Svaki njen gubitak povukao i radikalne poteze.

''Zvezda je najveći klub na ovim prostorima, mora da ima pobjednički mentalitet. Ako izgubimo titulu, onda sam ja kriv. Znam da postoje ciklusi, ali profesionalna odgovornost je moja - ako nema titule moram da odem'', zaključio je Terzić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC