• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Možda ću nekad saznati zašto ne igram! Fudbaler Zvezde se pobunio: Biću spreman da tražim novi klub!

Autor Dragan Šutvić

Dugogodišnji fudbaler crveno-bijelih ima još samo nekoliko nedjelja do kraja ugovora sa Zvezdom.

 crvena zvezda aleksa vukanović valjda ću saznati zašto ne igram  Izvor: MN PRESS

Dejan Stanković je u Lazarevcu imao priliku da odmori neke igrače, pa je šansu dobio i Aleksa Vukanović (29), momak koji je do tog susreta sjedio na kraju klupe za rezerve srpskog šampiona. Protiv Kolubare je odigrao prve minute u sezoni, tek u 21. meču crveno-bijelih...

Momak koji je od januara 2019. godine u klubu rekao je za ''Sportski žurnal'' da mu nije jasno zašto ove sezone ne igra i da se nada da će nekada otkriti razlog za to!.

Možda će vas zanimati

Fudbaleru srpskog šampiona koji nije licenciran za evropske izazove ove sezone zasmetao je tretman koji ima. Nakon 79 mečeva za Crvenu zvezdu i 14 postignutih golova od kojih je onaj protiv Jang bojsa bio karta za grupnu fazu Lige šampiona, Aleksa je podigao glas!

''Drago mi je da sam bar ušao, jer dugo nisam igrao. Ne znam iz kog razloga. Pošteno treniram, što mi je najbitnije. Ugovor sa Zvezdom mi ističe na zimu, po završetku jeseni biću spreman da tražim drugi klub. Poslije utakmice u Lazarevcu svi su bili zadovoljni mojom igrom, to je nešto najljepše što mi se desilo u posljednje vrijeme'', rekao je ofanzivni fudbaler koji je kod Vladana Milojevića imao veću minutažu.

Ove sezone se uopšte nije naigrao, a minuti u Lazarevcu bili su mu prvi na terenu. Tako je postao i posljednji fudbaler iz seniorskog pogona Crvene zvezde koji je kročio na teren u tekućoj sezoni.

Do sada nije govorio o situaciji u kojoj se našao, a nije imao razgovore ni sa Dejanom Stankovićem ili čelnicima kluba.

''Moje je da ćutim i radim. Nikad nisam išao da pričam sa trenerom ili upravom i tražio objašnjenje zašto ne igram. Nisam taj tip. Ako uvijek treniram pošteno kao do sada vjerovatno ću i zaigrati. Valjda ću jednog dana i saznati zašto me nije bilo u timu, trenutno ne znam'', zaključio je bivši igrač Napretka iz Kruševca.

Crvena zvezda je u Lazarevcu ubjedljivo savladala Kolubaru (7:1), nastavila potjeru za Partizanom i dobro se pripremila za evropski meč protiv Mitjilanda. Crveno-bijeli u četvrtak igraju u Danskoj treće kolo grupne faze Lige Evrope, protiv tima koji je kiksnuo u domaćem prvenstvu.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC