• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najgore pojačanje u istoriji Reala hoće da ide - promašaj od 160 miliona: Čuo i Anćeloti, pa mu odgovorio šmekerski!

Autor Dragan Šutvić

Eden Azar ne vidi sebe u budućnosti u Real Madridu, a ta budućnost je već od januara.

 eden azar hoće da napusti real madrid  Izvor: Profimedia

Rijetko kada se spominje, ali transfer Edena Azara u Real Madrid je jedan od najvećih promašaja u istoriji fudbala. Čelsi je prodao svog najboljeg igrača godinu dana prije isteka ugovora za - kako se činilo - oko 100 miliona evra, ali uz sve bonuse ispostavlja se da je posao vrijedan vrtoglavih 160!

Ne bi se puno bunili u Real Madridu da su za taj novac dobili fudbalera koji je pravio dar-mar u Premijer ligi, međutim ispostavlja se da je u prethodne dvije i po sezone Azar češće bio kod doktora nego na terenu.

Možda će vas zanimati

Skupo plaćeni Belgijanac se uopšte nije snašao u Real Madridu, do sada je odigrao 52 utakmice i na njima zabilježio pet golova i devet asistencija, što je zaista premalo za fudbalera njegove klase, a postaje bolno gledati koliko nema uticaj na igru svog tima, baš kao ni Luka Jović koga nazivaju "duhom".

Upravo zbog tog nezadovoljstva i sam Azar je poželio da ode iz Madrida, već neko vrijeme se "nudi" bivšem klubu Čelsiju čijoj se pobjedi nad Realom smijao prošle sezone (!?), a takve informacije stigle su i do novinara.

Zato su upitali Anćelotija šta će učiniti ako u januaru poželi da ode?

"Nikad u trenerskoj karijeri nisam natjerao fudbalera da ostane protiv svoje volje, kada želi da ide. Oko toga nemojte da imate nikakvu dilemu, neću praviti problem", rekao je Karlo Anćeloti i tako prebacio lopticu u Azarovo dvorište, ali ne i samo njegovo jer je više fudbalera nezadovoljno.

Podsjetimo i da je Azar konstantno povrijeđen od dolaska u Real Madrid, klub za koji navija od malih nogu zbog Zinedina Zidana, ali ove sezone je odigrao svega 400 minuta i zabilježio tek jednu asistenciju.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC