• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi je plakao zbog nje - Sandra je najveći fan legende: 30 godina čuva sve o njemu, pa odbila da mu proda kolekciju!

Autor Dragan Šutvić

Njena nevjerovatna kolekcija je dirnula i legendarnog Dragana Stojkovića.

 piksi plakao zbog kolekcije svoje navijačice  Izvor: MONDO/Uroš Arsić/YouTube/RTV Mag/Printscreen

Fudbaleri Srbije plasirali su se na Svjetsko prvenstvo u Kataru velikom pobjedom u Portugalu, a gotovo svi u srpskoj javnosti nakon tog uspjeha u prvi plan stavljaju selektora Dragana Stojkovića.

I dok Piksi otkriva šta se dešavalo u finišu meča u Portugalu, pojavila se sjajna priča o njegovoj najvećoj obožavateljki iz Obrenovca.

Možda će vas zanimati

Sandra Ćeran je vjerovatno najveći fan legendarnog Piksija, o čemu svjedoči njena kolekcionarska priča. Ona je tokom prethodnih 30 godina skupljala sve članke i fotografije sadašnjeg selektora Srbije.

Još od perioda kada je Piksi igrao za Crvenu zvezdu, Sandra je o njemu pratila sve što se pojavljivalo u štampi, pisala je školske sastave i gotovo ništa joj nije promaklo u jako dugom vremenskom razdoblju.

U toj svesci koja je jednog dana dospjela i do Piksijevih ruku, Sandra čuva čak i školski sastav koji je o njemu pisala.

"Došao je i taj dan, tata me je poveo na Zvezdin stadion, na Marakanu, gdje se skupio veliki broj navijača da dočeka najveću zvijezdu prelaznog roka. Sa nestrpljenjem sam ga očekivala, zamišljala ga na razne načine, bila sve nervoznija… Odjednom, Delije su se uskomešale, svi su se digli sa svojih mjesta jer na stadion je, laganim koracima, ulazio on, moj idol, osoba koju sam najviše voljela - Dragan Stojković Piksi", pisala je ona.

Sandra je kupovala sve moguće dnevne i sportske listove, magazine i časopise, ne bi li napravila kolekciju o svom idolu. Nikada nije pokušavala da dođe do Piksija, ali je igrom sudbine on došao do nje.

Čak je želio i da otkupi njemu kolekciju.

"Zatražio je da me pozovu i kada smo se čuli on je postavio pitanje ‘Koliko ovo košta?’. Svjesna i zbunjena jer ću da odbijem jednog Dragan Stojkovića Piksija samo sam rekla 'Znate Dragane, ovo je nekako moje'", otkrila je Sandra za RTV "Mag".

Kasnije su se i upoznali, napisao joj je posvetu, a Piksi je i plakao dok je gledao svesku sa svim uspomenama iz svog života.

Koliko je Sandra bila očarana petom Zvezdinom zvezdom govori i to što je u 7. razredu osnovne škole angažovala cijelu školu da glasa za Piksija u "Tempovom" izboru za najljepšeg fudbalera Jugoslavije.

"Tada je izašao članak ‘Najteži paket je bio iz Obrenovca, od jedne Sandre, koja je uz svoj glasački listić priključila i spisak od ravno 800 potpisa svojih drugova i drugarica’. U tom kolu Piksi izbija na prvu poziciju, a ja od Tempa dobijem video kasetu na poklon", ispričala je Sandra.

Pogledajte Sandrinu posebnu priču:

Najveća obožavateljka Dragana Stojkovića Piksija
Izvor: Youtube/RTV Mag

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC