• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšen bivši fudbaler Crvene zvezde, oglasila se i policija: Vrijeđao službenike i prijetio im, sumnjiv je njegov auto!

Autor Dragan Šutvić

Evo zašto je nekadašnji defanzivac Crvene zvezde priveden.

 uhapšen bivši igrač zvezde vidak bratić Izvor: MN PRESS

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Dinama iz Moskve, PAOK-a, Vojvodine i Spartaka Vidak Bratić priveden je u četvrtak uveče, a sada se o tom slučaju zvanično oglasila i policija. 

Saopštenje MUP-a prenosimo u cjelosti:

"Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da je Vidak Bratić u skladu sa zakonom, doveden u prostorije Policijske uprave za grad Beograd jer je prilikom redovne rutinske kontrole saobraćaja na Zvezdari vrijeđao policijske službenike, a vozilo mu je oduzeto zbog sumnje u vjerodostojnost broja šasije sa pripadajućim tablicama.

Policija je o događaju obavijestila nadležno tužilaštvo, koje se izjasnilo da se protiv Bratića, u skladu sa Zakonom o prekršajima, podnese prekršajna prijava za nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje.

Naime, policija je u Ulici Mate Miloševića zaustavila "audi A8" kojim je upravljao Bratić, a nakon što su mu u skladu sa zakonom i svojim ovlašćenjima, policijski službenici zatražili dokumenta, on je počeo da ih vrijeđa i omalovažava, nazivajući ih pogrdnim imenima.

Takođe, Bratić je policijskim službenicima prijetio da će preko svojih advokata i veza uticati da izgube posao. Zbog sumnje u vjerodostojnost broja šasije sa pripadajućim tablicama, auto kojim je upravljao je odvezen do službenog parkinga Policijske uprave za grad Beograd radi daljih provjjera.

Policijski službenici Interventne jednice 92 su Bratića, koji je i nakon upozorenja nastavio sa prijetnjama i uvredama, doveli u službene prostorije gdje je saslušan, i nakon što mu je izdata potvrda o privremeno oduzetim predmetima, pušten je", stoji u saopštenju.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC