• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilo je problema u svlačionici Zvezde: Sportski direktor otkrio detalje o sukobu Borjana i Stankovića!

Autor Haris Krhalić

Jedan od čelnika crveno-bijelih pričao šta se dešavalo na relaciji trener - kapiten.

 Mrkela govorio o Borjanu Izvor: MN PRESS

I dalje traje saga oko Milana Borjana!

Crvena zvezda možda ima rješenje ako joj golman ode, tu su i kandidati za dolazak u klub ako se mesto među stativama uprazni, ali Mitar Mrkela kaže da se iskusni čuvar mreže neće pozdraviti sa crveno-bijelima ove zime.

Iako je reprezentativac Kanade zatražio transfer, a zatim i objasnio zašto želi da ode, situacija nije jednostavna. Crvena zvezda ga ne pušta, a o tome je već govorio Zvezdan Terzić. Sada se oglasio i sportski direktor aktuelnog šampiona, koji je pojasnio situaciju.

Možda će vas zanimati

"Bilo je problema u svlačionici i svakako da takvi problemi nisu prijatni, ali meni pokazuju i jednu drugu stranu - da je svima u klubu, kao i Stankoviću i Borjanu najvažnije da se napravi uspjeh. To su stvari koje se dešavaju, dešavale su se i u velikim klubovima. Sjetite se da je Aleks Ferguson napao jednog Dejvida Bekama i to na neki način meni pokazuje da u svlačionici postoji jedna velika strast da se postignu dobri rezultati. Milan Borjan ima ugovor sa klubom još godinu i po dana, potreban je Crvenoj zvezdi i ostaje u Crvenoj zvezdi. Da bi neko otišao iz kluba, potrebno je da se dogovore tri strane: klub u koji ide, klub iz koga odlazi i sam igrač", ispričao je Mrkela za "Objektiv".

Podsjećamo, golman koji je 2017. godine stigao u Crvenu zvezdu pričao je o "dubljim" razlozima zbog kojih želi da napusti crveno-bijele, a u medijima se pojavila i informacija o ponudi koju je dobio. Ipak, djeluje da će za sada ostati u klubu, pošto mu ugovor ističe tek u ljeto 2023. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC