• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba: Zvezda i Partizan žele istog igrača - talenta iz Superlige! Igra za Srbiju, a želi ga druga reprezentacija!

Autor Haris Krhalić

Po riječima njegovog menadžera, Zvezda je poslala ponudu, a Partizan je zainteresovan.

 Zvezda i Partizan žele Stefana Mitrovića Izvor: MN PRESS

Najveći klubovi u Srbiji bacili su oko na istog igrača - momka koji je reprezentativac Srbije, ali bi uskoro mogao da promijeni nacionalni tim! Stefan Mitrović (19), fudbaler Radničkog iz Niša, sigurno će napustiti Čair u januaru, a interesovanje su pokazali Crvena zvezda i Partizan.

Tu nije kraj spiska, crveno-bijeli i crno-bijeli imaće prejaku konkurenciju da obezbede potpis fudbalera koji bi u doglednoj budućnosti mogao da zaigra za seniorsku reprezentaciju Kanade.

Možda će vas zanimati

Informacije o ovom interesovanju prenio je novinar Tomas Nef, a on se poziva na izjavu fudbalerovog menadžera. Zoran Rajović, čovjek koji vodi računa o karijeri mladog krilnog fudbalera istakao je da na njegovom stolu već stoje ponude za igrača Radničkog.

Između ostalih timova zainteresovani su Klub Briž, Genk, Bolonja, Lester i Boavista, a Crvena zvezda je već poslala konkretnu ponudu.

To možda znači da je mladi fudbaler koji ima nastup za reprezentaciju Srbije do 21 godine bliži crveno-bijelima, jer aktuelni lider Superlige još procenjuje situaciju na tržištu. Ukoliko se i Partizan zainteresuje, imali bismo pravu borbu za potpis jednog od najtalentovanijih igrača Superlige.

Iako ima tek 19 godina, Mitrović je već upisao 43 nastupa za prvi tim Radničkog .Tokom prethodne jeseni odigrao je 20 utakmica uz šest postignutih golova, a najbolje se snalazi na mjestu lijevog krila.

Podsjećamo, prethodnih nedjelja pričalo se da ovog momka želi da otme Kanada, koja bi ga odmah priključila talentovanoj generaciji fudbalera koji igraju za seniorsku selekciju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC