• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sloga počela pripreme - Dobojlijama stiglo prvo pojačanje

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Primarni cilj borba za titulu i plasman u m:tel Premijer ligu BiH.

 sloga-curguz Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri Sloge iz Doboja startovali su sa pripremama za drugi dio sezone u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, a na prozivci šefu stručnog štaba Zoranu Ćurguzu odazvalo se 27 fudbalera, među kojima je i jedan novajlija, te sedmorica igrača iz omladinskog pogona.

Defanzivac Stefan Janjić (25), koji je do sada nastupao za federalnog prvoligaša Orašje, prvo je pojačanje dobojskog tima. Takođe, Ćurguz je naglasio da bi ekipu trebalo da pojačaju i dvojica fudbalera iz inostranstva.

Možda će vas zanimati

"Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja grada i kluba, a to je ulazak u Premijer ligu BiH", poručio je Janjić u prvom obraćanju nakon potpisivanja ugovora sa Slogom.

Sloga će tokom pripremnog ciklusa odigrati prijateljske mečeve sa Zvijezdom iz Gradačca, Gradinom iz Srebrenika, prnjavorskim Ljubićem i TOŠK-om iz Tešnja, a u generalnoj probi odmjeriće snage sa Kozarom u Gradišci.

"S obzirom da nismo mnogo mijenjali ekipu, smatram da će se kroz pet pripremnih utakmica iskristalisati ekipa. Zadržali smo okosnicu ekipu, igrači su naviknuti na sistem rada, tako da ćemo pokušati da određene performanse podignemo na viši nivo, da igramo brže, više na protivničkoj polovini, sa presingom, da mi budemo ta ekipa koja diktira tempo igre i odlučujemo ko će biti pobjednik. Uz ovaj način rada, nadam se da ćemo doći u situaciju da se samo mi pitamo na terenu", poručio je Ćurguz

S obzirom na adekvatne uslove u Doboju, ali i povoljne vremenske prilike, fudbaleri Sloge kompletne pripreme odradiće na svojim terenima i teretani.

Kako ističu iz Doboja, primarni cilj na proljeće biće osvajanje šampionske titule i plasman u viši rang, odnosno m:tel Premijer ligu BiH, gdje Sloga nikada do sada nije nastupala.

Najveći rivali Dobojlijama biće jesenji šampion Krupa, koja je tokom prve polusezone sakupila dva boda više (36), te Sloboda iz Novog Grada, koja za Slogom zaostaje bod.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC