• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac protiv Kairata u srijedu od 15.30! Crveno-plavi žele prvu pobjedu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Protivnik Crvene zvezde u kvalifikaciajama za Ligu šampiona biće naredni protivnik Borca u Turskoj, poznat i termin ovog duela.

 Borac - Kairat utakmica srijeda 15.30 časova  Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Poslije utakmica sa Akronom i Arsenalom iz Tule, fudbalere banjalučkog Borca očekuje novi ispit u Turskoj, gdje se od 27. Januara nalaze na pripremama.

Bilo je planirano da Bora cu srijedu igra protiv ukrajinske Oleksandrije, ali je došlo do promjene, pa će crveno-plavi igrati protiv kazahstanskog Kairata.

Duel sa protivnikom Crvene zvezde u ljetošnjim kvalifikacijama za Ligu šampiona igra se od 15.30 časova (17.30 po lokalnom), a meč u Beleku možete pratiti uživo na MONDU.

U prva dva meča Borac je remizirao, prvo 2:2 protiv Akrona, potom 0:0 sa Arsenalom iz Tule, pa će fudbaleri Borca pokušati da dođu do prve pobjede, ali kako kažu, ona nije primarni cilj.

"Očekuje nas jako teška utakmica, protiv ekipe koja konstantno igra kvalifikacije za Ligu šampiona. Kairat je težak protivnik, da li će izaći u najjačem sastavu ne znamo. Arsenal je izašao u dosta jakom sastavu protiv nas, odigrali smo 0:0, sigurno je da bismo voljeli da ostvarimo prvu pobjedu na pripremama, ali najvažnije je da ne bude nikakvih povreda, da pružimo jak otpor, da pokažemo neke stvari koje mi možemo, na kojima ćemo težiti u nastavku prvenstva. Pokušaćemo da pobijedimo", rekao je štoper Borca Strahinja Bošnjak.

I Dejan Meleg ističe da je normalno da se ide na pobjedu, ali da se radi o izuzetno jakom protivniku.

"Nije akcenat na rezultatu, najbitnije je da se dobro spremimo i imamo određene minute da bismo bili spremni za početak prvenstva. Normalno kad igraš ne voliš da izgubiš, uvijek hoćeš da pobijediš, tako je ko god je na drugoj strani terena. Kairat je ozbiljna ekipa, sama činjenica da su igrali u Evropi, igrali protiv velikih ekipa i pobjeđivali ih govori da su kvalitetan protivnik", rekao je Meleg.

Trener Borca Nemanja Miljanović, najvjerovatnije na ovom meču neće moći da računa na Gorana Brkića, te na Igora Žurakovskog.

Brkić je propustio trening u ponedjeljak zbog lakše povrede lože, dok Ukrajinac ima povredu lista.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC