• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meleg o pripremama i ekipi: Velika je borba za mjesto u timu, prioritet je Kup i Evropa!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Vezista crveno-plavih zadovoljan dosadašnjim tokom priprema, prije svega jer nije bilo povreda.

 Dejan Meleg o pripremama FK Borac u Antaliji, konkurenciji, polusezoni Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Jedan od najvažnijih dijelova fudbalske sezone su pripreme, a kada one protiču bez problema sa povredama najsrećniji su treneri, stručni štab, ali prije svega, sami igrači.

Upravo to apostrofirao je vezista Borca Dejan Meleg govoreći o dosadašnjih 12 dana priprema u Antaliji.

Možda će vas zanimati

 "Kao na svim pripremama najvažnije je da to prođe bez neke veće povrede. Zasada ide sve kako treba, u drugoj sedmici smo i odirali smo već dvije utakmice, jedna malo slabija, a onda poslije i jedan vrlo ozbiljan protivnik. Zadovoljan sam kako smo izgledali, ali to su pripreme, nije akcenat na rezultatu, nego na fizičkoj spremi", rekao je Meleg, a onda podsjetio na detalj koji potvršuje njegove riječi:

"Svi znamo kako su tekle prošle pripreme, nismo tada dobili niti jednu utakmicu, a znamo šta se sve lijepo poslije izdešavalo. Najvažnije da sve ide kako treba".

Ekipa Borca tokom zimskog prelaznog roka doživjela je velike promjene, dosta igrača je napustilo kluba, ali i stiglo među crvene plave, pa je Meleg sada jedan od najiskusniji i jedan od onih koji može novajlijama da pomogne da se uklope.

"Dosta je podmlađena ekipa, dosta je novih mlađih igrača. Stvarno je velika želja za borbu za mjesto u timu. Opet kada dođu novi igrači i konkurencija je jača, ali na nama je da se izborimo za mjesto u ekipi pred nastavak prvenstva".

Šampionska trke djeluje da je završena jer Zrinjski ima ogromnu bodovnu prednost nad ostalim klubovima, ali Borcu predstoji borba za vrh tabele i mjesto u evropskim takmičenjima.

"Velika je razlika, niko ne razmišlja u tom pravcu o titulu, Kup je prioritet, ali i prvenstvo, da ostvarimo što bolji rezultat i igramo kvalifikacije za Evropu. Naporno radimo, dobro treniramo, dobro izgledao i na terenu i van njega i sve ide u najboljem redu“, rekao je Meleg.

Tokom priprema u Antaliji slobodno vrijeme se koristi za odmor, ali i za razonodu, pa fudbaleri Borca koriste priliku da se okušaju u stonom tenisu, u rijetkim trenucima kada je slobodan neki od stolova koje često uzurpiraju selekcije Krasnodara koje se nalaze u istom hotelu.

"Oni iz Krasnodara su duže na pripremama, već mjesec dana pa mogu da ih razumijem (smijeh). Za sada je Dino Ćorić najbolji, ali ne igramo puno, tek smo počeli, igrali smo dan dva, vidjećemo do kraja još", poručio je Meleg.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC