• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slobodan dan i Nikolin rođendan, ali predaha nema - golmani rade! (VIDEO)

Autor 000

Nisu baš svi fudbaleri Borca imali slobodan dan u nedjelju.

 FK Borac, Antalija, golmani Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Opušteno, svečano, ali i radno bilo je u nedjelju na pripremama Borca u Antaliji.

Trener Nemanja Miljanović dao je slobodan dan fudbalerima poslije 10 dana napornog rada, ali to nije važilo za dvojicu fudbalera, iako je jednom od njih čak i rođendan.

Golman Nikola Ćetković kao svake godine proslavlja svoj rođendan na pripremama, ali kao i svaki dan od dolaska u Antaliju i u nedjelju je trenirao.

Ćetković i Luka Damjanović su u nedjelju dok je većina njihovih saigrača spavala odradila kompletan trening pod palicom Siniše Mrkobrade koji nije nimalo štedio slavljenika, ni Damjanovića.

"Uvijek se sa golmanima radilo više nego sa osgalim igračima. Ja vjerujem u rad, imam dva mlada golmana i znam da je njima potrebno što više kvalitetnog rada i usavršavanja. Tako je u svakom ozbiljnom klubu, pa i kod nas. Rad je osnova i jedini pravi put, zato smo i danas na terenu", rekao nam je Mrkobrada. 

Iako je dan počeo treningom dok su svi spavali, Nikola Ćetković sa osmijehom nam se zahvalio na čestitkama, a onda dodao da je navikao da rođendan slavi na pripremama.

"Juče smo imalo dobru utakmicu protiv dobrog protivnika i njihov trener je koliko sam vidio bio iznenađen. Kao nagradu dobili smo slobodan dan, ali mi golmani radimo. Evo danas mi je 20. rođendan, na treningu sam, ali niša mi nije teško. Dva ili tri puta sam proslavio rođendan sa reprezentacijom, nekoliko puta sa klubom tako da sam već navikao", rekao je Ćetković.

Iako ga trener Mrkobrada ne štedi, kao ni ostale golmane, srećan je što radi s njim.

"Drago mi je da imamo priliku da radimo sa iskusnim i edukovanim,trenerom, njegova želja za rad nam je pokazatelj da možemo tim radom da napredujemo. Trudimo se jer znamo da ćemo da napredujemo, kako radom s njim, tako i njegovim savjetima i pričom", zaključio je Ćetković.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC