• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je bolja Juventusova "sedmica" - Vlahović ili Ronaldo? Alegri uporedio Srbina i Portugalca: Dušan tek počinje!

Autor Dragan Šutvić

Trener Juventusa je poslije sjajne partije Vlahovića protiv Empolija uporedio Dušana sa Kristijanom.

 alegri hvali vlahovića Izvor: Arena Sport 1/Printscreen/Profimedia

Ekspresno je Dušan Vlahović pokazao zašto je Juventus za njegov transfer Fiorentini platio preko 80 miliona evra. Na četiri utakmice je dao četiri gola.

Pogodio je odmah na prvom meču protiv Verone, pa je na debiju u Ligi šampiona postigao gol, a onda se protiv Empolija dva puta upisao u strijelce, dovoljno da oduševi navijače.

Možda će vas zanimati

Trener "Stare dame" Masimilijano Alegri je do sada više kritikovao srpskog napadača, nego što ga je hvalio. Ovog puta je "promijenio ploču" i pričao je pohvalno o njemu.

"Vlahović je važan igrač za nas. Ima karakter, kvalitet i karakteristike koje nismo imali u timu. Mogli ste odmah da vidite njegov karakter, želju da uči. Mnogo bolje se kretao, nije stajao samo na centralnoj poziciji i to je velika prednost i za njega i za nas", rekao je Alegri za "DAZN".

Vlahović je u Torinu uzeo "sedmicu", broj koji je prije njega nosio Kristijano Ronaldo. Zato su trenera i pitali da uporedi njih dvojicu.

"Teško je porediti njih dvojicu. Ronaldo je petostruki osvajač 'Zlatne lopte', dok je Dušan tek na početku svoje karijere. Dobra utakmica nije dovoljna, moraš da imaš nevjerovatnu mentalnu snagu. Ponavljam, on je tek na početku svog puta."

Asistent Dušanu za drugi gol bio je Alvaro Morata što je dobar znak za igru ekipe. Posebno sada kada su se vratili u vrh tabele, imaju 50 bodova, samo sedam manje od vodećeg Milana.

"Fudbal je prosta igra, morate da se nađete u ulogama koje odgovaraju vašim karakteristikama. Nismo to mogli da uradimo prije četiri ili pet mjeseci, morali smo da se adaptiramo. Sada smo među četiri najbolja tima, vidjećemo šta će se desiti do kraja sezone", zaključio je Alegri.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC