• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voli ga kao sina, ali mu je rekao bolnu istinu: Gvardiola svom igraču objasnio zašto nikada neće osvojiti "Zlatnu loptu"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Gvardiola nije čak ni pokušao da ublaži istinu.

 pep gvardiola poručio da bernardo silva nikad neće dobiti zlatnu loptu Izvor: Profimedia

Mančester siti već godinama igra možda i najljepši fudbal na svijetu, ali njihovi fudbaleri su svaki put bili daleko od prestižne nagrade "Zlatna lopta", a pitanje je da li će se to promijeniti čak i uvođenjem novih pravila.

"Građani" igraju timski fudbal, statistički se niko posebno ne izdvaja, ali ako pitate Pepa Gvardiolu - najbolji igrač tog tima je Bernardo Silva. Portugalski vezista bez mnogo pompe "vedri i oblači" igrom Mančester sitija, ali to je uglavnom neupadljivo za prosječnog posmatrača utakmice.

Možda će vas zanimati

Najboljem treneru svih vremena ne može da promakne, a krivo mu je što se o Bernardu Silvi ne priča više, kaže da je to i zbog toga što nije naročito zastupljen na društvenim mrežama.

"Ne znam da li je Bernardo Silva najbolji na svijetu, ali me i ne zanima to. Ono što ja vidim je da je nevjerovatna osoba. Zadovoljstvo je raditi s njim, sve može da napravi na terenu. Nikad neće osvojiti 'Zlatnu loptu' jer nije aktivan na društvenim mrežama. Nisu bitne samo pobjede već i postizanje golova. Volio bih da uzme nagradu, ali to se nikada neće desiti", odlučno je poručio Gvardiola na konferenciji za medije.

Bernardo Silva je ove sezone postigao deset golova i ima još četiri asistencije.

Ono što je zaboravio je da je Bernardo Silva čak i bio aktivan na društvenim mrežama, ali je kažnjen zbog jedne poruke koju su u Engleskoj protumačili kao rasističku, tako da je odlučio da pauzira sa Internetom.

Gvardiolinog fudbalera podržao je bivši brazilski vezista Ze Roberto i nazvao ga najboljim igračem svijeta.

"To je rekao Ze Roberto? Sviđaju mi se njegove riječi jer je i on bio jedan od mojih omiljenih igrača dok je igrao u Njemačkoj. Na vrhuncu je bio i u četrdesetim", rekao je Pep Gvardiola o bivšem fudbaleru koji je i u petoj deceniji nastavio da ide u teretanu i izgleda fantastično.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC