• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit! Anćeloti otjerao sina i doveo Realovog štopera: Karlo se sjajno zabavlja u Madridu - ima novog pomoćnika! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Karlo Anćeloti je osvojio titulu sa Real Madridom, pa sada opušteno vodi mečeve u domaćem prvenstvu i može da se šali sa saradnicima i igračima.

 Karlo-Anceloti-postavio-Edera-Militaa-za-pomocnika Izvor: reddit/fahad_k91/printscreen

Fudbaleri Real Madrida osvojili su titulu u Španiji i sa velikim očekivanjima čekaju finale Lige šampiona, a do meča protiv Liverpula na stadionu Sen Deni u Parizu odigravaju mečeve u veoma opuštenoj atmosferi. Prethodni je bio protiv Levantea koji su ubjedljivom pobjedom poslali u drugu ligu.

Na meču koji je i Luka Jović obilježio asistencijom na klupi španskog velikana dogodila se neobična situacija. Harizmatični Karlo Anćeloti kao da je otpustio svog prvog pomoćnika i na to mjesto postavio štopera Reala!

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se da je Karlo Anćeloti zatražio od svog sina i asistenta Davida da se udalji sa pozicije, a zatim na mjesto pored sebe doveo brazilskog defanzivca. Eder Militao je prvo bio izenađen, a zatim je ozbiljno shvatio novu ulogu koju je imao u timu.

Ovo je zanimljiva scena sa klupe Reala:

U poluozbiljnom tonu, Anćeloti mu je predložio da bude pomoćnik tokom te utakmice, a Militao je odmah potražio svesku sa akcijama kako bi mogao da prati taktičke zamisli svog šefa. Njih dvojica su nastavili da razgovaraju, ali je Anćeloti bio oprezan pa je usta prekrio rukom kako neko ne bi pročitao šta smjeraju.

Čini se da u svlačionici Reala nikada nije vladala ovakva atmosfera. Godinama se priča o tome kako je tim iz Madrida najteži na svijetu za uklapanje novajlija, a snimci iz ove sezone pokazuju da je harizmatični Karlo Anćeloti uspio da razbije tu famu. Sada igrači Reala deluju kao prijatelji i van terena i na njemu, pa su mnogo češće situacije poput ove u kojoj štoper postaje pomoćni trener.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC