• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emotivna poruka Partizanovog defanzivca: Odlazi poslije šest godina i četiri trofeja - opet bi igrao "Tango smrti"!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni defanzivac je od 2016. godine bio važan dio svih Partizanovih rezultata.

 Bojan Ostojić nije više član Partizana Izvor: MN PRESS

Kraj jedne ere u Partizanu! Crno-bijeli su danas počeli pripreme pod komandom novog trenera Ilije Stolice, a među onima koji su trenirali nije bilo dobro poznatog lica. Iskusni Bojan Ostojić završio je šestogodišnji mandat u crno-bijelom dresu, a nekoliko sati nakon prozivke oprostio se od Partizana.

Uradio je to na društvenoj mreži instagram, gdje je emotivnom porukom pokušao da podsjeti na najvažnije trenutke koje je proveo kao igrač tima iz Humske.

Možda će vas zanimati

Pouzdani štoper je tokom prethodnih šest godina bio veoma bitan za igru Partizana, kako ulogom u posljednjoj liniji odbrane na terenu, tako i mentorskim pristupom u svlačionici, gdje su pod njegovim nadzorom bili mlađi prvotimci crno-bijelih.

U mandatu koji je trajao od ljeta 2016. godine Ostojić je sa Partizanom osvojio jednu titulu i tri Kupa Srbije, a bio je i dio ekipe tokom dva učešća u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvijek, jer biti dio Partizana je ništa drugo nego najljepši san koji fudbaler može da usni i doživi. Srce puca, jer se skupilo toliko i ljubavi i bola, uspomena, radosti, sreće, tuge i sve je duboko urezano kao porodična priča, jer moj Partizan nikada drugačije nisam shvatao sem kao porodicu, kao drugu kuću. Imao sam i imaću zauvijek ljubav prema klubu za koji sam dao svoju posljednju kap i ne kajem se nijednog trenutka. Štaviše, kada bih mogao da biram, opet bih sve ponovo bez ustezanja, opet bih u taj 'Tango smrti'. Nisam želio da priznam da će jednom doći i taj dan, nisam se nadao da će doći kraj, nisam bio spreman da mom klubu, mom Partizanu, kažem zbogom. Za mene je u toj ljubavi uvijek bilo prerano za kraj... I, uvjeren sam, ne samo za mene, već za svakoga ko voli Partizan, bar djelićem koliko ga ja volim, a to riječima ne može da se opiše. Hvala svima, navijačima, trenerima, svim mojim saigračima, medicinskom bloku, ljudima u klubu...", napisao je Ostojić u oproštajnoj poruci, a na kraju dodao i nekoliko stihova iz navijačkih pjesama:

"Ostavljam vam u amanet kao svi moji prethodnici da se borite za sveti grb, da 'izginite' na terenu, a poslije kako bude... Hvala ti , hvala ti, crno-bijela ljubavi! Jednom Partizan, uvijek Partizan!"

Ostojić je rođen u Sevojnu, u kojem je i počeo da se bavi fudbalom. Uslijedili su Sloboda iz Užica, Radnički Kragujevac, beogradski BASK, Novi Pazar, Voždovac i Čukarički, sa kojim je takođe osvojio Kup Srbije.

Pogledajte njegovu objavu:

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC