• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da je samo do terena, Partizan bi uzeo titulu! Vučelić pomenuo Stanojevića, pa rekao: Postoje dvije vrste uspjeha...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik FK Partizan osvrnuo se na otvaranju nove sezone i na proteklu takmičarsku godinu.

 Milorad-Vucelic-Partizan-je-postigao-uspjeh Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen

FK Partizan je počeo pripreme za novu sezonu, a prvi koji se obratio igračima crno-bijelih bio je predsjednik kluba Milorad Vučelić. On je istakao da je i u prethodnoj godini postignut veliki takmičarski uspjeh, a da su sada ambicije još veće.

On je posebno naglasio da je uvjeren da bi crno-bijeli u minuloj sezoni bilo još i bolji da se sve odlučivalo takmičarski!

"U minuloj godini mi smo postigli veliki takmičarski uspjeh i mi smo pod rukovodstvom trenera Aleksandra Stanojevića kome zahvaljujem svemu što je uradio za Partizan imali takmičarski uspjeh. Da je samo takmičarski dio na terenu bio u pitanju vjerovatno bi mi ponijeli šampionsku titulu", rekao je on i nastavio:

"Postoje kako kažu uspjesi na terenu i uspjesi van terena. U tim uspjesima van terena smo bili manje uspješni i zbog toga smo ostali u borbi za titulu do zadnjeg kola i bili smo u finalu Kupa. U Evropi smo otišli više nego bilo kad u istoriji u smisli trajanja u proljećnom dijelu sezone", naglasio je Vučelić.

Spekulisalo se sa nekim drugim imenima, a na kraju je na mjesto šefa struke Partizana stigao Ilija Stolica.

"Izabrali smo sa velikom sviješću odgovornosti najboljeg mogućeg šefa stručnog štaba Iliju Stolicu. Zbog toga sam veoma, veoma zadovoljan i smatram to jednom od najvećih pretpostavki za uspjeh. Imamo apsolutno povjerenje u Iliju Stolicu kao trenera koji je posvećenik. Ja po svemu onom što radu Stolice kroz Partizna kada je bio pomoćni trener imam potpuno povjerenje u njega. Jer nije dovoljno biti samo vrijedan, treba biti i darovit trener i treba znati", naglasio je Vučelić.

Igračima je poručio da je njihov posao na terenu, a da se nada da će suđenje i VAR biti na još većem nivou naredne sezone.

"Nemojte ni pomišljati da isterujete neke više pravde, druge pravde jer to nije vaš zadatak. To je zadatak nekog drugog i nadam se da će biti nekog dovoljno odgovornog da suđenje bude još bolje i da VAR radi svakoga minuta i da bude u službi fudbala", dodao je on.

Na kraju je istakao da vjeruje u ovaj tim i uspjehe i titule u narednoj sezoni.

"Ako to ispunite ja ne sumnjam u uspjeh koji ćete postići. Pred nama je sespecifična sezona koja se intenzivno igra do oktobra, a onda nastupa pauza od tri mjeseca što omogućava da se posvetite trenažnom procesu", naglasio je Vučelić. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC