• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan htio Miloševića, ali zbog ovoga nije došao! Dug od 310.000€ pravio problem, crno-bijeli odmah izabrali Stolicu

Autor Haris Krhalić

Partizan je na kraju imao dvojicu kandidata za trenera, ali jedna stvar je prelomila da se Savo Milošević ne vrati u Humsku.

 Evo zašto Savo Milošević nije preuzeo Partizan Izvor: MN PRESS

Novi trener Partizana je Ilija Stolica (43) i to je za mnoge bilo iznenađenje. Bivši trener Voždovca, Vojvodine i Olimpije zvanično je predstavljen u četvrtak u Zemunelu, a sve pošto se u javnosti pojavio skoro dvocifren broj trenera koji su se dovodili u vezu sa crno-bijelima.

Neki su odbili ponudu Partizana, neki nijednog trenutka nisu bili blizu, ali je na kraju knjiga "spala" na dva imena. Činilo se da će se Savo Milošević vratiti u Humsku, međutim poznato je zbog čega nije došlo do dogovora.

Ništa nije bilo sporno u pregovorima, nego je problem nastao usljed toga što je Milošević podnio tužbu kod FIFA nakon otkaza u Olimpiji. Smijenjen je u oktobru prošle godine i traži novac do kraja ugovora (310.000 evra), a sve dok ne istekne taj ugovor (do juna 2023. godine) ne može da vodi drugi klub.

Odnosno, mogao bi, ali bi isto tako morao da se odrekne dugovanja koje Olimpija ima prema njemu. Zbog ove komplikovane situacije u Partizanu su "naginjali" ka Stolici i izabrali ga su ga jer je odmah mogao da sjedne na "vrelu klupu".

Nezvanične informacije govore da je predsjednik kluba Milorad Vučelić "digao obje ruke" za dolazak Stolice i tako je saga oko novog trenera crno-bijelih završena za 12 dana. Klub je goruće pitanje riješio tik pred početak priprema, a nova sezona je već na vratima, počinje za mjesec dana.

Ilija Stolica je već u prvom obraćanju obećao ofanzivan fudbal i razgovore sa rukovodstvom oko igrača koji će ostati, a koji će otići, o čemu ćemo više znati u narednim danima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC