• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković otkrio detalje o desnom beku Zvezde: Postoji rješenje za crveno-bijele - "Sad traje adaptacija!"

Autor Dragan Šutvić

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je o fudbaleru koji bi u nastavku sezone mogao da bude desni bek ekipe.

 dejan stanković o desnom beku nikoli stankoviću  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u ovom prelaznom roku ostala bez dva desna beka, pa je od trojice fudbalera koji su to mjesto popunjavali prethodne sezone u konkurenciji ostao samo Marko Gobeljić. Milan Gajić je prihvatio ponudu CSKA i preselio se u Moskvu, dok je sa Kristijanom Pičinijem raskinut ugovor nakon što nije uspio da se vrati u takmičarski ritm.

Kako je Mitar Mrkela istakao - Zvezda za sada ne traži desnog beka. Možda je za to zaslužan mladi Nikola Stanković koji polako ubjeđuje klupske čelnike da je njegovo vrijeme došlo, a da poziciju na terenu neće mnogo birati.

Možda će vas zanimati

Iako je po vokaciji centralni vezni, Nikola Stanković testiran je ranije i kao desno krilo i kao desni bek. Na toj poziciji igrao je i nedavno na prijateljskom susretu protiv Studentskog grada, trener Zvezde je možda najavio da ćemo ga na tom mjestu gledati i kroz sezonu.

Pogledajte neke od Stankovićevih najboljih trenutaka u Zvezdi:

"Igrao je desnog beka, na dosta treninga smo ga koristili na toj poziciji. Momak čije su fizičke predispozicije na visokom nivou, dosta se pojavljuje u napadu i odbrani. Kada se igra u posljednjoj liniji odgovornost je dosta veća, sada se radi na njegovoj adaptaciji na desnom beku, iako može da igra centralnog veznog i krilo", ispričao je Dejan Stanković.

Što je tiče radne etike momka koji je za seniorski tim Zvezde sakupio osam mečeva, dva gola i jednu asistenciju, Dejan Stanković tvrdi da je mnogo lako raditi sa njim jer je nevjerovatno posvećen ekipi.

"Nikola Stanković je dijete Crvene zvezde, momak koji ima nestvarnu volju. Njegove fizičke karakteristike su fenomenalne, želi da uči, napreduje i radi za tim. Svjestan je da je dosta pozicija popunjeno sa sjajnim igračima, koji prave razliku. Rekao mi je 'Treneru, bilo gde, ako treba i na gol ću ići'. Kada neko ima takav stav i pristup, mnogo je lako raditi sa njim", otkriva trener crveno-bijelih.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC