• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin zaplakao dok je napuštao Zagreb! "Majstore, 'ajde ti okreni avion...", o ovim riječima bruji čitava Hrvatska!

Autor Haris Krhalić

Komnen Andrić nije bio standardan u Dinamu iz Zagreba, ali je uživao tamo u posljednje tri godine.

 Komnen Andrić oproštaj od Dinama Izvor: MN PRESS

Srpski fudbaler Komnen Andrić napustio je ovog ljeta zagrebački Dinamo i prešao u Klermon. Iako nije bio standardan na "Maksimiru", uživao je u Hrvatskoj i do posljednjeg trenutka se nadao da će se dogoditi preokret u pregovorima i da će moći da ostane u redovima "modrih".

Na kraju je Dinamo za njega dobio oko milion evra, a Komnen Andrić se emotivno oprostio od saigrača, kao i od grada u kome je nastupao od 2019. godine, s tim da je još dvije sezone bio u Zaprešiću, praktično predgrađu Zagreba.

"Ne znaš kome je bilo teže na oproštaju. Skupilo se desetak igrača, sjedili smo malo i evocirali uspomene. Meni knedla u grlu, njima nije lako. To su ti trenuci koje pamtiš cijeli život. I dokaz da ostavljaš nešto iza sebe. I tako mi sjedimo, pričamo i oni mi kažu: "'Ajde Baka da se ti lijepo zahvališ Francuzima i ostaneš s nama. Mi ćemo se skupiti i platiti ugovor". I sada ti reci meni kako da ostanem imun na to?", ispričao je emotivni Andrić u intervjuu za "Germanijak" i objasnio da je nadimak "Baka" nastao od uzrečice brate koja se pretvorila u baka.

Andrić je objasnio da je znao da će morati da ode jer je došao Josip Drmić, dok ostatak konkurencije u napadu ima višegodišnje ugovore, tako da je Srbin bio najbliži odlasku.

"Ma, razočaran sam što sam otišao. To je jedino. Jer sam se do posljednjeg trenutka nadao da će se nešto promijeniti, da ću dobiti novi ugovor i ostati tu do kraja karijere. Ja sam takav. Emotivan. Kad se vežem negdje, onda plačem. Dižem se u avionu prema Francuskoj, gledam Sljeme, tražim stadion i kada sam ga vidio - krene nostalgija. Razmišljam, džabe pare, džabe sve. Majstore, aj ti okreni avion i spusti me u Zagreb, vrati me kod mojih. No, svjestan sam što je život profesionalca", rekao je Komnen Andrić koji je za šampiona Hrvatske postigao ukupno 16 golova.

Andrić je u karijeri igrao još za OFK Beograd, Radnički Kragujevac, Belenenseš, Žalgiris i Inter Zaprešić, a pred odlazak u Ligu 1 poručuje da će se jednog dana vratiti u Dinamo.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

8. Xy

Maloprije pročitah da navijači Dinama skandiraju "Ubij Srbina"

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC