• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Užas nakon meča Zvezdinog rivala - direktor tukao navijača: Izgubili, pa napravili haos na terenu! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nemile scene viđene su u Jerevanu, nakon što je Pjunik izgubio od Didelanža.

 Direktor Pjunika tukao navijača Izvor: Twitter/screenshot/@hrachoff

Fudbaleri Crvene zvezde čekaju protivnika u trećem kolu kvalifiakcija za Ligu šampiona, a nakon prvog meča druge runde bliži su Luksemburgu. Didelanž je u Jerevanu minimalcem savladao Pjunik, a taj rezultat se nije svidio navijačima domaćeg tima. Pojedini navijači utrčali su u teren, a direktor kluba udario je jednog od njih!

Šokantan snimak pojavio se na društvenim mrežama, na njemu je jasno da generalni direktor Kim Arakejlan obara navijača na zemlju, a zatim policajac prilazi mjestu događaja i odvodi fana Pjunika sa terena na koji je pokušao da kroči.

Možda će vas zanimati

Arakejlanova reakcija mogla bi da izazove velike potrese u klubu, pošto je pitanje kako će navijači gledati na ovakav potez direktora. Iako je jasno da navijaču nije bilo mjesto pored terena i na njemu, nedopustivo je da generalni direktor kluba koji igr kvalifikacije za Ligu šampiona zavodi red na stadionu.

Čak ni kada tim razočara u prvom meču, odigranom na svom terenu. Podsjećamo da je Didelanž stigao do pobjede golom sa "bijele tačke", pa će naredne nedjelje u Luksemburgu imati priliku da stigne do trećeg kola kvalifikacija. To će im donijeti dvomeč protiv Crvene zvezde, jedan od najvećih u klupskoj istoriji, ali i mjesto u grupnoj fazi.

Čak i da izgube od Zvezde, sele se u posljednju rundu kvalifikacija za Ligu Evrope, a ukoliko im ne pođe za nogom da se plasiraju u grupnu fazu tog takmičenja, igraće Konferencijsku ligu. To bi bio jedan od najvećih uspjeha fudbala u Luksemburgu, koji je posljednjih godina na sve višem nivou.

Pogledajte scenu:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC