• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpuno rasulo u Radniku: Na terenu samo golman i petorica igrača - trening otkazan!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Doskorašnjem premijerligašu prijeti gašenje.

 Na treningu Radnika iz Bijeljine samo šestorica fudbalera Izvor: MONDO/Igor Stanišić

Krizi u Fudbalskom klubu Radnik iz Bijeljine ne nazire se kraj.

Nakon ispadanja iz premijerligaškog društva, semberski tim napustio je veliki broj igrača, ali uprkos brojnim problemima, pripreme za start nove sezone počele su na vrijeme, određeni broj igrača stigao je na probu, odigrana je i prva kontrolna utakmica, u kojoj se savladan Borac u Šamcu ubjedljivo 5:1, ali sve ovo kao da je bio samo privremeni bljesak.

Možda će vas zanimati

Početkom juna ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora kluba podnio je Ljubomir Stević, a njegovim stopama krenulo je i kompletno rukovodstvo bijeljinskih "plavih". Kako su se dugovi gomilali, tako se iz dana u dan igrački kadar smanjivao, pa fudbaleri koji su bili na probi spakovali su kofere i napustili Radnik.

Redom su otkazivane prijateljske utakmice, prvo protiv federalnog prvoligaša Sim Bau, a zatim i protiv komšija iz Etno-sela Stanišići, Zvijezde 09, koja bi Bijeljincima trebalo da bude rival u predstojećoj sezoni, ali kako stvari stoje, veliko je pitanje da li ćemo Radnik uopšte gledati u prvoligaškom društvu Srpske.

U koliko teškoj situaciji se nalazi Radnik dovoljno govori podatak da su se na današnjem treningu treneru Veliboru Đuriću odazvala samo šestorica fudbalera, od kojih je jedan golman, zbog čega je mladi stručnjak bio primoran da otkaže i trening, prenosi "Sport Bijeljina".

Izvor: MONDO/Igor Stanišić

Nagomilanim problemima tako se ne nazire kraj, a prema trenutnoj situaciji čini se da se stanje iz dana u dan dodatno pogoršava.

Iako je punu deceniju Radnik bio stabilan premijerligaš, osvojio i Kup BiH, nastupao na međunarodnoj sceni, očigledno nikome u Semberiji nije stalo da se sačuva klub koji je u prethodnih 77 godina postojanja donosio mnogo radosti ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu u Bijeljini, Semberiji, Republici Srpskoj i BiH, ali i šire.

Pred bijeljinskim klubom neizvjesna je budućnost...

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC