• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda večeras nije crveno-bijela: Sličan dres donio Ligu šampiona, a novi debituje protiv Makabija! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Fudbaleri Crvene zvezde večeras će protiv Makabija iz Haife igrati u novim plavim dresovima.

 Zvezda u trećoj garnituri protiv Makabija Izvor: redstarshop.rs/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (21:00) će u Haifi protiv Makabija igrati prvu utakmicu plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona, a ovaj meč biće i premijera nove opreme. Srpski šampion istrčaće na teren u trećoj garnituri za ovu sezonu, a na klupskom sajtu pojavile su se fotografije dresa koji će obući igrači Zvezde.

On je plave boje, sa zvijezdama kao detaljima na prednjoj strani, crveno-bijelim bojama na rukavu i crvenom kragnom. Navijačima Crvene zvezde mogao bi da liči na dres koji je ekipa nosila u sezoni 2019/20, kada je pod komandom Vladana Milojevića izboren plasman u Ligu šampiona.

Recimo, Crvena zvezda je veoma sličnu opremu nosila na gostovanju Kopenhagenu, u meču koji sada ima kultni status među navijačima. Po veoma teškom terenu na sjeveru Evrope šutirani su penali, a Crvena zvezda je tek nakon 12 serija eliminisala predstavnika Danske.

Pogledajte novu opremu srpskog šampiona:

Precizni sa bijele tačke bili su Mirko Ivanić, Žander, Radovan Pankov, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Milan Borjan i još jednom Radovan Pankov, koji je tako izrastao u heroja. Crveno-bijeli mogu da se nadaju da će im plava boja donijeti sreću kao što je u prethodnom uspješnom pohodu na Ligu šampiona, ali sada znamo da u ovim dresovima neće šutirati penale.

Prisjetite se penala iz Kopenhagena:

Pogledajte sve penale koji su Zvezdi doneli veliku pobedu.
Izvor: Youtube/AdriaSporting

Večeras će ekipa Dejana Stankovića igrati za što bolji rezultat pred revanš, a konačna odluka o plasmanu u Ligu šampiona će pasti na stadionu "Rajko Mitić" narednog utorka. Zvezda će pred svojim navijačima imati priliku da se izbori za grupnu fazu, što je razlika u odnosu na prethodna dva nastupa kada je sa gostujućeg terena ulazila u evropsku elitu.

Podsećamo, crveno-bijeli su već predstavili dvije garniture dresova. Pogledajte kako izgleda gostujuća oprema srpskog šampiona:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC