• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo teško gostovanje za Leotar: Trener Vidojević najavljuje veliku borbu

Autor Haris Krhalić

Nakon pobjede nad Borcem fudbaleri Leotara gostuju kod Sarajeva.

 marko vidojević Izvor: Sport1/Oslobođenje/Sanel Konjhodžić

Fudbalere Leotara očekuje sedmo gostovanje u osam utakmice m:tel Premijer lige BiH, a nakon pobjede protiv Borca naredni protivnik im je ekipa Sarajeva.

Trener kluba iz Trebinja, Marko Vidojević ulogu favorita prepušta "bordo" timu, ali naglašava da će njegova ekipa dati sve od sebe.

"Čeka nas još jedno teško gostovanje, treće vezano u razmaku od po četiri dana. Sarajevo je izašlo iz najvećeg derbija bh. fudbala, a mi iz dosta zahtjevnog meča po teškom vremenu protiv Borca. Dugo smo putovali, skoro dvadeset sati za dva dana smo proveli u putu. Nadam se da su za ova dva dana u Trebinju igrači koliko-toliko uspjeli da se oporave. Ekipa Sarajeva je imala odličan start, tri vezane pobjede i lidersku poziciju, a onda su zastali, mada su ostali ekipa koja će biti biti u samom vrhu i u to sam duboko uvjeren. Mi na krilima tri osvojena boda imamo obavezu da ponovimo odnos, da ponovimo pristup i da naravno probamo ponoviti rezultat, ali znamo da neće biti nimalo lako. Sarajevo je objektivno favorit, bez obzira na neke rezultate u posljednje vrijeme. Mi ćemo sa nekim igračima, koji su se vratili nakon kartona i nekih nepredviđenih situacija i sa igračima koji bi trebalo da donesu svježinu, nastojati ostvariti pozitivan rezultat. Sve to treba iznijeti prije svega fizički", rekao je Vidojević.

Utakmica Sarajeva i Leotara na rasporedu je sutra od 20 časova, a ista će biti odigrana pred praznim tribinama Bilinog polja. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC