• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iker Kasiljas napisao da je gej, pa obrisao poruku! Ovo je prava istina o haosu na Tviteru: Sve je uradio zbog glumice?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Španski mediji tvrde da je Kasiljasova objava na društvenim mrežama bila samo "ironična šala", ali jasno je da se takva šala mnogima neće dopasti.

 Iker-Kasiljas-je-gej-obrisao-poruku-laz-zbog-glumice Izvor: Instagram/ikercasillas/ale_onieva/Printscreen

Fudbalski svet ostao je u šoku kada je Iker Kasiljas na društvenim mrežama u nedjelju iznenada objavio poruku u kojoj saopštava svima da je gej. Poruka legendarnog golmana brzo je postala viralna na Tviteru, a ubrzo se na objavu Kasiljasa da je gej javio i njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Španije, Karles Pujol.

On je rekao da je "vrijeme da ispričamo našu priču", ali sada je stigao novi obrt. Iker Kasiljas je obrisao ovu poruku, a španski mediji otkrivaju da je sve ovo bio samo ironičan način legende Real Madrida da odgovori španskim medijima zbog jedne ljepotice.

Naime, nakon Kasiljasovih riječi "Nadam se da ćete me poštovati. Ja sam gej", malo je bilo španskih medija koji su ovu vijest objavili kao ekskluzivu. Umjesto toga, javio se španski "As" sa otkrićem da je Kasiljas neiskren kada je tvrdio da je homoseksualac.

U međuvremenu je bivši golman i obrisao tu poruku, potvrdivši sumnje da se radilo o neslanoj šali. "As" navodi da je Kasiljas ovim potezom htio da mediji prestanu da pišu laži o njegovom ljubavnom životu i prestati da ga povezuju s brojnim djevojkama, a posljednja u nizu bila je Alehandra Onijeva. Ova 30-godišnja glumica je proteklih dana bila još jedna od onih koje su mediji povezivali sa Kasiljasom, ali očito da se bivšem fudbaleru to nije dopalo.

Ovo je Alehandra Onijeva, djevojka zbog koje je Kasiljas napravio gaf na društvenim mrežama i izazvavši brojne komentare:

Inače, Kasiljas se u posljednje vrijeme dovodio u vezu i sa zgodnom influensekom Rosio Osorno, ali i Marijom Hoze Kamačom, bivšom fudbalerkom koja je nekada bila udata za Fransesa Arnaua, nekadašnjeg golmana Barselone.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC