• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda nema centarfora, Pešić nije taj kalibar! Bogdanović udario i po Kulibaliju: Mene bi bilo sramota...

Autor Dragan Šutvić

Rade Bogdanović je bez dlake na jeziku komentarisao poraz Crvene zvezde u Ligi Evrope kojim su šanse za prolaz dalje drastično smanjene.

 rade bogdanović o utakmici ferencvaroš crvena zvezda  Izvor: RTS/Screenshot

Crvena zvezda je za sedam dana drastično pokvarila utisak. Sve ono što je bilo dobro u Beogradu protiv Ferencvaroša, nestalo je u revanšu u Budimpešti gdje je domaći tim zasluženo došao do pobjede 2:1. Zbog brojnih grešaka koje su Zvezdi umanjile šansu da nastavi takmičenje u Evropi tokom proljeća, burno je reagovao trener Miloš Milojević koji je razumljivo "naribao" igrače, dok ih nije štedio ni proslavljeni jugoslovenski fudbaler Rade Bogdanović.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji igrač Željezničara, Atletiko Madrida, Verdera i još nekoliko klubova kao stručni konsultant je pratio meč, a ono što mu je najviše zasmetalo u igri Crvene zvezde je da im nedostaje pravi golgeter.

"Evidentno je da Zvezdi godinama fali centarfor. Pričam stalno ne bi li neko čuo da kupi igrača, kupuju, ali... Oslanjaju se na naše domaće igrače ili naše internacionalce. Oni ne mogu da prenesu težište igre na protivničku polovinu, nemaju zavšnicu. Pešić je dugo igrao u inostranstvu, ali nije kalibar centarfora koji treba Zvezdi. Gobeljić je bio najagilniji, ali nema kome da centrira. Mora centarfor da bude tu, da je to poluga uz veznjaka i golmana. Oni nemaju centarfora, to je najveći problem", rekao je Bogdanović u poluvremenu utakmice na kojoj će samo minut kasnije Pešić postići gol, ali neregularan - pošto se koristio rukom kako bi kontrolisao loptu u pripremi udarca.

Zbog tog poteza Bogdanović ga je na kraju utakmice javno pohvalio na RTS, ali je potom kritikovao Pešićevog zamjenika koji nije ni bio u Budimpešti zbog povrede. Kalifa Kulibali je iznenada stigao poslije odlaska Ohija i Pavkova, ali za sada nije pokazao gotovo ništa u dresu Crvene zvezde.

"Zvezda je danas izgubila, ali to je logičan slijed događaja još od juna i samih kvalicikacija za Ligu šampiona, smjene trenera... Po meni nisu dobro odradili ljetni prelazni rok. U boj pravi za Ligu šampiona se ne ide bez centarfora. Kupili su centarfora, mene bi bilo sramota prošetati beogradskom kaldrom da kupim onog Kulibalija u 31. godini. Izgubila je Zvezda, pobijediće drugi put, vidjećemo da li će dočekati proljeće u Evropi - dosta teško na ovu igru, ali... Najvažnije je da je Srbija večeras dobila pravog pravcatog fudbalera, možda budućeg idola, malog Stefana Mitrovića. Ovaj momak, ako ga zdravlje bude poslužilo na tehniku, mladost i brzinu - to će biti dobro", sipao je Bogdanović pohvale na račun mladog fudbalera koji je pretrčao gotovo 70 metara kako bi postigao izjednačujući gol na stadionu Ferencvaroša, ali i to je bilo malo.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC