• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavni golman objavio fotku sa Antićem: Imao je samo 10 godina i heroja, javila mu se i Misterova kćerka!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Prošlo je više od tri decenije od fantastične fotografije koju je slavni golman Real Madrida sačuvao od zaborava i podijelio sa milionima na Instagramu.

 Iker Kasiljas objavio fotku sa Radomirom Antićem Izvor: MN PRESS

Jedan od najvećih fudbalskih stručnjaka sa ovih prostora Radomir Antić iznenada nas je napustio prije dvije i po godine, ali nije zaboravljen. Jedini trener koji je ikada vodio tri najveća španska kluba - Barselonu, Real Madrid i Atletiko - bio je voljen gdje god da se pojavi. I svi navijači su mu redom odali počast, ukazujući mu tako čast zbog svega onoga što je uradio za španski fudbal, gdje je možda bio i više cijenjen nego u Srbiji.

Tako ga nije zaboravio ni Iker Kasiljas, legendarni golman Real Madrida. Na svom Instagramu objavio je nevjerovatnu fotografiju na kojoj je imao samo deset godina, ali i ogromnu želju da upozna velikog "Mistera".

"Ovaj sa otvorenim ustima sam ja. Imao sam samo 10 godina i imao sam sreću da se fotografišem sa Radomirom Antićem ispred stadiona Santijago Bernabeu. To je bilo prije 31 godinu...", napisao je Kasiljas koji je očigledno u sezoni 1991/92 bio već redovan na tribinama, kada je Antić preuzeo Real Madrid.

Zanimljivo je da se Kasiljasu zbog ove divne poruke javila i kćerka Radomira Antića: "Ova fotografija je uzbudljiva za cijelu njegovu porodicu. Dan prije derbija ispred Bernabeua, nakon što ga je Saragosa otpustila, rekao mi je da će jednog dana trenirati Real Madrid. Maštanje je besplatno, a u stvarnosti se to i dogodilo. Hvala ti, Ikere!", napisala je Ana koja je poput mnogih prvi put i vidjela ovu fotografiju.

Samo osam godina poslije ove fogorafije, Iker Kasiljas je bio na golu Real Madrida i tamo je stajao sve do 2015. godine, da bi posljednje dane golmanske karijere proveo u Portu prije problema sa srcem. Osvojio je sve što može da se osvoji, a i dalje pamti susret sa velikim Antićem.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC