• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka je gol-mašina, opet je među najboljima: Brutalna statistika Srbina u Firenci - zbog ovoga je prešao u Real

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski fudbaler Luka Jović pronašao je u Firenci formu koja ga je krasila u Frankfurtu, pa sada ponovo igra u rangu najboljih svjetskih napadača!

 Luka Jović u sjajnoj formi Izvor: FoNet/AP/Massimo Paolone/LaPresse

Luka Jović je u Italiji pronašao sebe! Iako je svima jasno da je Fiorentina samo usputna stanica u karijeri talentovanog fudbalera koji bi u budućnosti želio da igra za neki veći klub, dolazak iz Madrida baš u Firencu mogao bi da bude pun pogodak. Luka Jović pogodio je i u srijedu uveče, za pobjedu nad Salernitanom, a njegova statistika na posljednjim susretima je nestvarna!

Računajući posljednjih deset mečeva Luka Jović odigrao je 508 minuta i postigao je šest golova u ljubičastom dresu. To znači da je srpski napadač pronašao formu koja ga je prije četiri godine krasila kada je igrao za Ajntraht iz Frankfurta, jer sada opet ima prosjek od postignutog gola na svakih 90 minuta. Zapravo - na svakih odigranih 90 minuta Jović postiže 1.06 golova, što su brojke kakvim se diče samo najbolji svjetski napadači.

Pogledajte gol Salernitani:

Pogledajte

00:34
Luka Jović gol
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

Da stvari budu bolje po Jovića treba pogledati i trenutak u kojem je sinoć zatresao mrežu. Luka je ušao u 77. minutu umjesto Artura Kabrala, a poslije samo četiri minuta na terenu iskoristio je asistenciju Rikarda Saponare i donio Fiorentini treći ligaški trijumf u nizu! Bio je to još jedan signal ka treneru Vinćencu Italijanu da bi morao više da cijeni kvalitete srpskog golgetera koji se nedavno našao na udaru javnosti.

Zbog jedne svoje izjave u Italiji, a samim tim i u Firenci, nisu bili baš oduševljeni Jovićevim stavovima, iako je svima jasno da je to istina. Ukoliko bude igrao u ovakvoj formi, Luka Jović će nakon Fiorentine igrati za neki bolji tim! Naravno, poziv za Mundijal i učestvovanje na turniru neće se ni dovoditi u pitanje jer je nekadašnji napadač Crvene zvezde počeo da liči na sebe iz najboljih dana!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC